ODDANO!! 3-sobno stanovanje, Ljubljana Šiška, 1180,00 EUR/mesec

3-sobno stanovanje, Ljubljana Šiška, zgrajeno l. 2008, 1./1.nad. v vila bloku, skupna površina 87,10 m2, bivalni prostor 75,80 m2, loža, klet, garažno parkirno mesto. Cena: 1180,00 EUR/mesec.


V Šiški oddamo novejše funkcionalno zasnovano 3-sobno stanovanje z ložo in garažnim parkirnim mestom. V bližini je vsa potrebna infrastruktura za udobno bivanje – trgovina, pošta, lekarna, LPP postajališče, vrtec, osnovna šola, nakupovalni center Aleja itd.


Stanovanje se nahaja v 1. nadstropju urejenega bloka z dvigalom. Obsega hodnik, bivalni prostor s kuhinjo in jedilnico in izhodom v pokrito ložo, kopalnico s kadjo, dodaten WC / utility prostor ter dve spalnici s francoskim balkonom. Kuhinja je polno opremljena (pečica, indukcijska kuhalna plošča, pomivalni stroj, hladilnik z zamrzovalnikom), v utility-ju je pralni stroj. Stanovanje je klimatizirano. Pripada mu shramba v kleti, blok pa ima tudi skupno kolesarnico.


Stroški so odvisni od porabe (ogrevanje – toplovod, upravnik, elektrika, voda, snaga, internet – optika).


Primerno za pare, posameznike, družine in tuja predstavništva. Živali niso zaželene. Varščina 2x najemnina. Stanovanje bo na voljo s 1.3.2022.


POGOJ NAJEMODAJALCA ZA SKLENITEV POSLA: Pogoj najemodajalca za sklenitev najemne pogodbe je, da najemnik prevzame del stroškov priprave dokumentacije za sestavo najemne pogodbe, sestave najemne pogodbe, sestave primopredajnega zapisnika in izvedbe primopredaje nepremičnine, sodelovanja pri prepisu naročnin oz. obveščanja upravnika in dobaviteljev o sklenjenem najemnem razmerju, priprave in hrambe listin ter slikovnega gradiva in pravnega svetovanja pri sklepanju najemnega razmerja (+ DDV).

Za pogodbe o posredovanje v prometu z nepremičninami, ki jih sklepajo med seboj   gospodarski subjekti/pravne osebe - v primeru sklenitve najemne pogodbe, najemnik prevzame v plačilo agencijske stroške v višini ene najemnine + DDV.


V primeru zanimanja nas kontaktirajte; Agentka Tamara Gostiša, Tel: 00386-40-626-250,

E-mail: tgostisa@bazarealestate.com.


Lepo vabljeni k ogledu.