V MIROVANJU!! Poslovni prostor, Ljubljana Bežigrad, 167.000 EUR

Na odlični, frekventni lokaciji za Bežigradom, prodamo neopremljen poslovni prostor v skupni izmeri 113,7 m2 (v dveh etažah), z možnostjo uporabe plačljivih parkirnih mest na ulici/z letno dovolilnico. V neposredni bližini je celotna infrastruktura; LPP postaja, urejena parkirna mesta, banka, trgovina, pošta, zdravstveni dom itd. Poslovni prostor se nahaja v urejeni in vzdrževani stavbi.


Pritlična etaža poslovnega prostora obsega skupen prostor, ki lahko služi kot lokal (prodajalna), ločen prostor za pripravo hrane ter sanitarije s tušem.

V kletnih prostorih je velik skupen pripravljalni prostor - možnost preureditve v skladišče. Iz kletnega prostora je dostop do parkirnega mesta v garaži, ki ni vključen v ceno.

 

Poslovni prostor je opremljen z trofaznim električnim tokom, optični internetni kabel, klima. Stroški po porabi, ogrevanje – toplarna, EI: Razred D, ZK urejeno (brez bremen).

Primerno za pisarniško, gostinsko dejavnost.

 

POGOJ PRODAJE: Pogoj lastnika nepremičnine je, da kupec, v primeru realizacije prodaje/nakupa nepremičnine, plača davek na promet z nepremičninami, višini 2% pogodbeno dogvorjene prodajne vrednosti nepremičnine.


V primeru zanimanja, nas kontaktirajte; agentka Anica Paska Sešek, Tel: 00386-40-626-216, apsesek@bazarealestate.com.


Lepo vabljeni k ogledu.