NI NA VOLJO ZA PRODAJO!! Hiša samostojna, Šentvid pri Stični, 450.000 EUR

V Šentvidu pri Stični, na sončni lokaciji s čudovitim odprtim pogledom na travnike in gozd, prodamo samostojno hišo v 3 etažah, ki je bila popolnoma prenovljena leta 2014, v skupni izmeri 320 m2 bruto površine in 3.000 m2 pripadajočega zemljišča. Vsa infrastruktura se nahaja v bližini; vrtec, šola, trgovine, avtocestni priključek je oddaljen 7 min vožnje.


Zasnova hiše obsega tri etaže: pritličje, nadstropje in mansardo. V hiši so tri stanovanjske enote. V pritličju hiše je kuhinja z jedilnico z izhodom na lepo urejen vrt, dnevna soba, kopalnica s tušem, shramba in kurilnica s pralnico. Nadstropje obsega predsobo, kopalnico s tušem, veliko svetlo dnevno sobo z jedilnico in kuhinjo z izhodom na balkon ter dve spalnici. V mansardno stanovanje vodijo zunanje stopnice, slednja obsega predsobo, tri dodatne sobe, kopalnico s kadjo in tušem, ločene sanitarije ter kuhinjo v povezavi z dnevno sobo.


Obnova hiše je obsegala na novo zasnovan tloris, novo fasado, hidroizolacijo, drenažo, menjavo oken, zamenjavo strehe, nove talne obloge, menjavo notranjih in zunanjih vrat in novo pohištvo. Hiša ima vse priključke; ADSL internet, elektriko, vodo, dvoprekatno greznico, ogrevanje na drva in kurilno olje.


Ob hiši je gospodarsko poslopje v izmeri 9x12 m, ki sedaj služi kot delavnica. Dovoz do hiše je asfaltiran, možnost parkiranja za več avtomobilov. Okolica hiše je zelo lepo urejena, zelenica, drevesa, ribnik.


Hiša je funkcionalno zasnovana in je odlična priložnost za nakup. Za večje družine, za več generacijske družine, za vse potencialne kupce, ki si želijo ustvariti dom v mirni in neokrnjeni naravi.


Hiša se prodaja popolnoma opremljena in je hitro vseljiva. Položnice v predogled ob ogledu.

 

V primeru zanimanja, nas kontaktirajte; agent Andrej Štebal, Tel: 040/301-083, E-mail: astebal@bazarealestate.com.


Vljudno vabljeni k ogledu.