3,5-sobno stanovanje, Ljubljana Zgornja Šiška, 267.000 EUR

3,5-sobno stanovanje, Ljubljana Zgornja Šiška, zgrajeno l. 1948, obnovljeno l. 2011, VP./4., skupna površina 72,20 m2, neto površina 67 m2, klet, parkirišče za stanovalce. Cena: 267.000 EUR.

Na izjemni lokaciji, v mirnem naselju ob parku, prodamo prijetno in prostorno 3,5-sobno stanovanje v visokem pritličju obnovljenega bloka. Okoliška infrastruktura obsega bližino sprehajalnih površin Rožnika ter neposredno bližino šole, vrtca, trgovin in pošte ter centra mesta. Parkiranje je za stanovalce omogočeno pred stavbo.

Stanovanje je orientirano proti vzhodu in zahodu, na obeh straneh razgledno na park in cvetoče vrtove. Je sončno in svetlo, z visokimi stropovi in funkcionalno razporeditvijo prostorov. Tloris obsega dnevni prostor s kuhinjo in jedilnico, ložo, kabinet, spalnico, otroško sobo, kopalnico ter ločene sanitarije. V ceno je vključena tudi stanovanjska oprema. Stanovanje ima protivlomna vrata, okna vgrajena l. 2005, vsa notranjost pa je bila obnovljena leta 2012.

Optični priključek, ogrevanje na mestni toplovod, vsi števci ločeni. Stroški so odvisni od porabe (upravnik, elektrika, rezervni sklad itd.) in so sorazmerno nizki, povprečno do 200€ + internet. Stanovanju pripada klet velikosti cca 5 m2, ki je dovolj velika za omare in spravilo gum in koles.

Stanovanje se nahaja v visokem pritličju stavbe, kjer sta bili obnovljeni fasada in streha. Blok stoji v prijetni zeleni in varni soseski. Zemljiškoknjižno stanje je urejeno, stanovanje je etažirano. Vseljivo po dogovoru.

POGOJ PRODAJE: Naročitelj storitve, v primeru realizacije prodaje/nakupa nepremičnine, plača agencijsko provizijo v višini 2 % od pogodbeno dogovorjene prodajne vrednosti nepremičnine + DDV.

V primeru zanimanja, nas kontaktirajte; Agentka Mina Lunder, Tel: 00386-40-626-225, E-mail: mlunder@bazarealestate.com.

Lepo vabljeni k ogledu.