ODDANO!! Poslovni prostor - prostor za storitve, Ljubljana Center, 3500,00 EUR + ddv/mesec

Poslovni prostor – pisarna ali prostor za storitve, Ljubljana Center, zgrajeno l. 1850, prenovljeno l. 2005, pritličje, skupna izmera 107,40 m2. Cena: 3500,00 EUR/mesec + DDV.


Na odlični frekventni lokaciji v centru Ljubljane oddamo poslovni prostor z izložbo. V neposredni bližini so LPP postajališče, banka, hoteli, pošta, zavarovalnice, trgovina, sodišče, parkirne hiše ter številne restavracije in kavarne.


Poslovni prostor velikosti 107,40 m2 se nahaja v pritličju in obsega večji glavni prostor z izložbo na ulično stran, dva prostora z izložbo na notranjo dvoriščno stran, WC ter prostor za čajno kuhinjo.


Prostori se oddajajo neopremljeni. Primerni so za različne poslovne dejavnosti (neživilska trgovina, butik, agencija, salon itd.). Orientirani so proti vzhodu in zahodu in so klimatizirani.


Oddajajo se za daljše obdobje, varščina 3x najemnina.


Stroški so odvisni od porabe (upravnik SPL, ogrevanje – toplovod, elektrika, voda, snaga, internet – optika).


POGOJ NAJEMODAJALCA ZA SKLENITEV POSLA: Pogoj najemodajalca za sklenitev najemne pogodbe je, da najemnik prevzame del stroškov priprave dokumentacije za sestavo najemne pogodbe, sestave najemne pogodbe, sestave primopredajnega zapisnika in izvedbe primopredaje nepremičnine, sodelovanja pri prepisu naročnin oz. obveščanja upravnika in dobaviteljev o sklenjenem najemnem razmerju, priprave in hrambe listin ter slikovnega gradiva in pravnega svetovanja pri sklepanju najemnega razmerja (+ DDV).

Za pogodbe o posredovanje v prometu z nepremičninami, ki jih sklepajo med seboj   gospodarski subjekti/pravne osebe - v primeru sklenitve najemne pogodbe, najemnik prevzame v plačilo agencijske stroške v višini ene najemnine + DDV.


V primeru zanimanja nas kontaktirajte; agentka Tamara Gostiša, Tel: 00386-40-626-250,

E-mail: tgostisa@bazarealestate.com.


Lepo vabljeni k ogledu.