Poslovni prostor - pisarna, Ljubljana Bežigrad, 1500,00 EUR/mesec + DDV

Poslovni prostor – pisarna, Ljubljana Bežigrad, zgrajeno l. 1955, prenovljeno l. 2021, 1./1. nad., skupna površina 131 m2, uporabna površina 110 m2, , dve parkirni mesti pred objektom, terasa v velikosti 20 m2. Cena: 1500,00 EUR/mesec + DDV.


Na odlični in vidni lokaciji ob Dunajski cesti oddamo funkcionalno razporejen, svetel poslovni prostor v skupni izmeri 131m2. V neposredni bližini je celotna infrastruktura.


Poslovni prostor se nahaja v 1. nadstropju in zajema celotno etažo stavbe. Ima funkcionalen tloris, ki obsega odprt osrednji prostor z izhodom na prostorno teraso, ločeno sejno sobo, kuhinjo ter dvoje ločene sanitarije. Parkiranje omogočeno za dva avtomobila pred stavbo.


Mesečni stroški se obračunavajo glede na porabo (internet-optika, ogrevanje – peč na olje, elektrika, voda) in so sorazmerno nizki.


Varščina v višini dveh najemnin. Možnost hitrega prevzema prostorov.


POGOJ NAJEMODAJALCA ZA SKLENITEV POSLA: Pogoj najemodajalca za sklenitev najemne pogodbe je, da najemnik prevzame del stroškov priprave dokumentacije za sestavo najemne pogodbe, sestave najemne pogodbe, sestave primopredajnega zapisnika in izvedbe primopredaje nepremičnine, sodelovanja pri prenosu naročnin oz. obveščanja upravnika in dobaviteljev o sklenjenem najemnem razmerju, priprave in hrambe listin ter slikovnega gradiva in pravnega svetovanja pri sklepanju najemnega razmerja (+ DDV).

Za pogodbe o posredovanje v prometu z nepremičninami, ki jih sklepajo med seboj gospodarski subjekti/pravne osebe - v primeru sklenitve najemne pogodbe, najemnik prevzame v plačilo agencijske stroške v višini ene najemnine + DDV.


V primeru zanimanja, nas kontaktirajte; Agent Andrej Štebal, Tel: 00386-40-301-083, E-mail: astebal@bazarealestate.com.


Lepo vabljeni k ogledu.