ODDANO!! 2-sobno stanovanje, Ljubljana center, 1099,00 EUR/mesec

2 – sobno stanovanje, Ljubljana – Center, staromeščanska stavba, zgrajena l. 1895, 3./3.nad., brez dvigala; obnovljeno l. 2020, bivalna površina 65,50 m2, balkon 3,00 m2, podstrešna shramba 18,00 m2. Cena: 1099,00 EUR/mesec.


V središču mesta, na prestižni lokaciji, oddamo elegantno 2-sobno stanovanje, ki se nahaja v urejeni in vzdrževani meščanski vili. Okoliška infrastruktura ponuja vse udobnosti bivanja, saj so v neposredni bližini banke, trgovine, vrtec, šola, restavracije, mnoge kulturne ustanove, postajališče LPP ter park Tivoli, ki ponuja številne možnosti rekreacije.


Svetlo in zračno stanovanje je bilo vrhunsko prenovljeno (v sodelovanju s priznanimi arhitekti) in združuje vse značilnosti meščanskih stanovanj ter sodobne funkcionalnosti. Pridih klasike mu dajejo visok strop, dvokrilna vrata, oboki in parket na ribjo kost. Orientirano je na S/V.

Stanovanje obsega predsobo, prostoren odprt bivalni prostor s kuhinjo in jedilnico, spalnico z veliko garderobno omaro (6 m), kopalnico s prho in balkon. Oddaja se delno opremljeno, v kuhinji so na voljo indukcijska kuhalna plošča, pečica, pomivalni stroj, hladilnik in zamrzovalnik. V kopalnici so prostorna pršna kabina ter pralni in sušilni stroj. Stanovanje je brez pohištva, ki si ga uredi najemnik glede na lastne potrebe.


V uporabo stanovanju pripada podstrešna shramba in klet. Nameščena je klimatska naprava. Možnost parkiranja na skupnem dvorišču ob stavbi ali najem parkirnega mesta v bližnji parkirni hiši.

Stroški so odvisni od porabe (upravnik SPL, elektrika, ogrevanje – toplovod, RTV) in znašajo cca. 200,00 eur mesečno. Najemnik si uredi internetni paket.


Primerno za posameznika ali par kot tudi za tuja predstavništva, ambasade ali mirno dejavnost. Zaželen dolgoročni najem (12 mesecev, z možnostjo podaljšanja), varščina – 2x najemnina.


POGOJ NAJEMODAJALCA ZA SKLENITEV POSLA: Najemnik prevzame v plačilo del stroška priprave dokumentacije za sestavo najemne pogodbe, sestavo najemne pogodbe, sestavo zapisnika ter izvedbo primopredaje nepremičnine, sodelovanje pri prepisu naročnin, pripravo in hrambo slikovnega gradiva ter strošek pravnega svetovanja, po odvetniški tarifi, veljavni na dan sklenitve najemne pogodbe (+ DDV).

Za pogodbe o posredovanje v prometu z nepremičninami, ki jih sklenejo med seboj gospodarski subjekti/pravne osebe - v primeru sklenitve najemne pogodbe, najemnik prevzame v plačilo agencijske stroške v višini ene najemnine + DDV.


V primeru zanimanja nas kontaktirajte; agentka Anica Paska Sešek, Tel: 00386-40-626-216;

E-mail: apsesek@bazarealestate.com.


Lepo vabljeni k ogledu.