PRODANO!! 4-sobno stanovanje, Ljubljana Center - Prule, 549.000 EUR

V centru mesta, na čudoviti in iskani lokaciji v bližini Špice, Ljubljanskega gradu ter sprehajalnih poti ob Ljubljanici, prodamo edinstveno, lepo vzdrževano 4-sobno stanovanje v prekrasni dvonadstropni staromeščanski vili s tremi stanovanji. Vila se nahaja v mirnem predelu prestolnice, le streljaj od mestnega vrveža. Okoliška infrastruktura zajema bližino trgovin, vrtca, šole, zdravstveni dom, itd.


Vila in njena okolica sta odlično vzdrževani. Parcela je ograjena, dostop je urejen z električnimi drsnimi vrati. Streha, fasada in lesena okna so bili obnovljeni l. 1999.


Stanovanje zavzema celotno pritlično etažo; tloris obsega svetel hodnik, kuhinjo s shrambo in  jedilnico, tri spalnice, veliko kopalnico z jacuzzi kadjo, ki je ločena od stranišča. Prostoren bivalni prostor ima izhod na čudovito odprto teraso in prekrasen vrt. Stanovanje je izredno svetlo, saj je osončeno z vseh strani. Višji stropovi in deloma oboki dodajo stanovanju romantičen pridih in zračnost.


Stanovanju pripada velika klet, ki je v naravi delno polklet z okni in nudi potencialno preureditev v dodaten bivalni prostor ali se uporablja za opravljanje mirne dejavnosti. Stanovanju pripajo garaža ter dve parkirni mesti na delno pokritem tlakovanem dvorišču.


Stroški so zmerni in odvisni od porabe (voda, elektrika, ogrevanje, optika). Števci so ločeni. Pred tremi leti je bila vgrajena nova plinska peč, ki je priklopljena na mestni plinovod.


Energetska izkaznica je pridobljena, razred D. Etažna lastnina in vpis v ZK sta urejena.


POGOJ PRODAJE: Pogoj lastnika nepremičnine je, da kupec, v primeru realizacije prodaje/nakupa nepremičnine, plača davek na promet nepremičnin v višini 2% od pogodbeno dogovorjene vrednosti nepremičnine.


V primeru zanimanja nas kontaktirajte: agentka Ana Paska Sešek, Tel: 00386-40-626-216, E-mail: apsesek@bazarealestate.com.


Vljudno vabljeni k ogledu.