PRODANO!! 4,5-sobno stanovanje, Ljubljana Moste (Zelena jama), 549.000 EUR

V naselju Atrium prodamo edinstveno duplex penthouse stanovanje s čudovitim razgledom na Ljubljano in okolico. V bližini objekta je trgovina, LPP postajališče, BTC nakupovalno središče, osnovna šola, vrtec, Šmartinski park in več sprehajalnih poti itd.


Stanovanje se nahaja na vrhu objekta, v 4. in 5. nadstropju in je orientirano proti SV, J in JZ. V spodnji etaži obsega hodnik, kopalnico s tušem, garderobno sobo ter dve sobi z izhodom na teraso. V zgornji etaži obsega zakonsko spalnico z lastno kopalnico, dnevni WC ter velik bivalni dnevni prostor s kuhinjo in jedilnico in izhodom na prostorno delno pokrito teraso.


Ogrevanje je na toplovod, v stanovanju je prezračevalni sistem z rekuperatorjem, v zgornji etaži sta dve klimatski napravi. Vsi prostori so opremljeni, v kuhinji je pomivalni stroj, kuhalna plošča, napa, hladilnik, zamrzovalnik, pečica, mikrovalovna pečica. Oprema po dogovoru ostane v stanovanju.


Stroški so odvisni od porabe (upravnik, elektrika, voda, ogrevanje – toplovod, optika, rezervni sklad itd.) in so sorazmerno nizki.


Stanovanju pripadata 2 parkirni mesti v kletni garaži.


POGOJ PRODAJE: Pogoj lastnika nepremičnine je, da kupec v primeru realizacije prodaje/nakupa nepremičnine plača davek na promet z nepremičninami v višini 2 % od pogodbeno dogovorjene prodajne vrednosti nepremičnine.


V primeru zanimanja nas kontaktirajte; agentka Tamara Gostiša, Tel: 00386-40-626-250, E-mail: tgostisa@bazarealestate.com.


Lepo vabljeni k ogledu.