Poslovni prostor, Ljubljana Center, 1500 EUR/mesec + DDV

V strogem centru mesta, na Miklošičevi ulici, oddamo prenovljen, čudovito opremljen in funkcionalno zasnovan poslovni prostor za namene pisarniške dejavnosti. V neposredni bližini so hoteli, banke, pošta, zavarovalnice, postaja LPP, sodišča, parkirne hiše ter številne restavracije.


Tloris obsega čudovito opremljeno sprejemno vežo s prehodom v pisarniški del, ki sestoji iz dveh manjših pisarn (13 m2 in 11,50 m2), večje sejne sobe (30 m2), kuhinjske niše ter sanitarij. Možnost najema dodatnega dela pisarn v skupni izmeri 160 m2.


Pisarne, s pripadajočimi skupnimi deli, se nahajajo v prvem nadstropju, orientirane so na sever, vzhod in zahod. Pisarne so klimatizirane, imajo vse potrebne priključke za sodobno poslovanje (optična povezava), vsi prostori so povezani s pametno inštalacijo (videofon, alarm, kamere, regulacija klime, talnega ogrevanja, senčil). Parkiranje je možno v bližnji garažni hiši.


Tekoči obratovalni stroški pisarniških prostorov (električna energija, toplovod, voda, odvoz smeti) se obračunavajo glede na kvadraturo. Čiščenje skupnih prostorov, najetih prostorov, internet, telefon, NUSZ ni predmet ponudbe.


POGOJ NAJEMODAJALCA ZA SKLENITEV POSLA: Pogoj najemodajalca za sklenitev najemne pogodbe je, da najemnik prevzame del stroškov priprave dokumentacije za sestavo najemne pogodbe, sestave najemne pogodbe, sestave primopredajnega zapisnika in izvedbe primopredaje nepremičnine, sodelovanja pri prepisu naročnin oz. obveščanja upravnika in dobaviteljev o sklenjenem najemnem razmerju, priprave in hrambe listin ter slikovnega gradiva in pravnega svetovanja pri sklepanju najemnega razmerja (+ DDV).

Za pogodbe o posredovanje v prometu z nepremičninami, ki jih sklepajo med seboj   gospodarski subjekti/pravne osebe - v primeru sklenitve najemne pogodbe, najemnik prevzame v plačilo agencijske stroške v višini ene najemnine + DDV.


V primeru zanimanja nas kontaktirajte; Agent Andrej Štebal, Tel: 00386-40-301-083, E-mail: astebal@bazarealestate.com.


Vljudno vabljeni k ogledu.