PRODANO!! 2-sobno stanovanje, Ljubljana Vodmat, 167.000 EUR

V bližini UKC prodamo funkcionalno razporejeno in popolnoma obnovljeno 2-sobno stanovanje v skupni izmeri 49,36 m2. Stanovanje se nahaja v obnovljenem in urejenem bloku; vzdrževana notranjost, upravnik SPL, skupna kolesarnica.

 

Prijetno naselje potencialnim kupcem nudi vso potrebno okoliško infrastrukturo (možnosti rekreacije, trgovine, LPP postaja, vrtec, šola, gimnazija, zdravstvene ustanove, bližina obvoznice).

 

Lepo vzdrževano stanovanje s praktično razporeditvijo prostorov obsega kuhinjo z jedilno mizo, dnevno sobo z izhodom na balkon, spalnico ter kopalnico s tušem.

Stanovanje se prodaja delno opremljeno, odvisno od potreb in želja prodajalcev ter lastnikov.

 

V stanovanju je domofon, ogrevanje - toplovod, skupna kolesarnica, stanovanju pripada klet, vpisano v ZK. Položnice na vpogled ob ogledu; rezervni sklad, elektrika, RTV in internetni priključek).

 

Hitro vseljivo! Primerno za posameznika, par ali manjšo družino, primerno tudi za investicijo.

 

POGOJ PRODAJE: Pogoj lastnika nepremičnine je, da kupec, v primeru realizacije prodaje/nakupa nepremičnine, plača davek na promet z nepremičninami, v višini 2% od pogodbeno dogovorjene prodajne vrednosti nepremičnine.


V primeru zanimanja, nas kontaktirajte; agentka Tamara Gostiša, Tel: 00386-40-626-250, E-mail: tgostisa@bazarealestate.com.

 

Lepo vabljeni k ogledu.