ODDANO!! 3-sobno stanovanje, Ljubljana Trnovo, 1100,00 EUR/mesec

3-sobno stanovanje, Ljubljana – Trnovo, zgrajeno l. 1982, prenovljeno l. 2018, 4./6.nad., skupna izmera 72,50 m2, neto izmera stanovanja 68,50 m2, balkon 4,0 m2, klet 3,0 m2. Cena:  1100,00 EUR/mesec.


V Trnovem oddamo popolnoma prenovljeno, čudovito opremljeno 3-sobno stanovanje z balkonom. V bližini so številne restavracije in kavarne, sprehajalna pot ob Ljubljanici, do starega mestnega jedra je par minut hoje.


Stanovanje se nahaja v 4. nadstropju urejenega bloka z dvigalom in obsega hodnik, kopalnico s tušem, ločen WC, spalnico, otroško sobo / kabinet, dnevno sobo ter kuhinjo z jedilnico in izhodom na balkon. Ob kuhinji se nahaja še utility prostor s pralnim strojem.


Stanovanje se oddaja opremljeno (razen otroške sobe) in bo na voljo s 15.10. V kuhinji je pomivalni stroj, steklokeramična kuhalna plošča, pečica, napa, hladilnik z zamrzovalnikom, klima.


Stroški so odvisni od porabe (upravnik, elektrika, voda, toplovod, internetni priključek - optika itd.).

Stanovanju pripada tudi shramba v kleti. Parkiranje je možno v okolici objekta z dovolilnico.


Primerno za pare, posameznike in manjše družine. Zaželen dolgoročni najem – minimalno 2 leti, varščina 2x najemnina.


POGOJ NAJEMODAJALCA ZA SKLENITEV POSLA: Pogoj najemodajalca za sklenitev najemne pogodbe je, da najemnik prevzame del stroškov priprave dokumentacije za sestavo najemne pogodbe, sestave najemne pogodbe, sestave primopredajnega zapisnika in izvedbe primopredaje nepremičnine, sodelovanja pri prepisu naročnin oz. obveščanja upravnika in dobaviteljev o sklenjenem najemnem razmerju, priprave in hrambe listin ter slikovnega gradiva in pravnega svetovanja pri sklepanju najemnega razmerja (+ DDV).

Za pogodbe o posredovanje v prometu z nepremičninami, ki jih sklepajo med seboj   gospodarski subjekti/pravne osebe - v primeru sklenitve najemne pogodbe, najemnik prevzame v plačilo agencijske stroške v višini ene najemnine + DDV.


V primeru zanimanja nas kontaktirajte; agentka Tamara Gostiša, Tel: 00386-40-626-250, E-mail: tgostisa@bazarealestate.com.


Lepo vabljeni k ogledu.