PRODANO!! Hiša samostojna, Goriška - Soča, 310.000 EUR

Na idilični lokaciji, v osrčju Triglavskega narodnega parka, prodamo funkcionalno zasnovano, v celoti prenovljeno, bivalno opremljeno hišo, v skupni izmeri 113 m2 (pritličje 58,30 m2, mansarda 55 m2) + 2709 m2 zemljišča. Prvotno star hlev je bil obnovljen l.1982 ter preurejen v čudovito bivalno hišo l.2001. Hiši pripada tudi objekt – pokrita garaža, GD pridobljeno. Cena: 310.000 EUR.


Obstoječa stanovanjska hiša se nahaja ob občinski javni cesti, ki vodi v naselje Vrsnik. Stavba se po vrsti rabe uvršča v CC-SI klasifikacijo 111000 Enostanovanjske stavbe. Tlorisna zasnova v pritličju obsega vhodno vežo, tehnični prostor z inštalacijskimi priključki ter vinsko klet/shrambo. Bivalna, mansardna enota obsega čudovito urejeno stanovanje s polno opremljeno kuhinjo, jedilnico ter sedežno garnituro, ki jo je možno pretvoriti v dodatno ležišče, spalni del z dvema ležiščema ter prostorno kopalnico. Jedilnica nudi čudovit pogled na okoliške pašnike in hribe in nudi veliko mero zasebnosti.


Na nasprotni strani obsega tudi delavnico v pritličnem delu, ki jo je mogoče preurediti v dodatno bivalno enoto. Prav tako je obstoječo hišo mogoče povečati, z nekoliko drugačno zasnovo kuhinje ter spalnega dela, brez večjih posegov v obstoječo zasnovo.


Bivalni del je izjemno razgiban, obokan strop čudovito zaokroži domiselno razporeditev v prostoru, smrekov les v notranjosti prostoru pridoda izjemno domačnost. Večja okna in lega hiše omogočata celoletno naravno svetlobo. Stavba je zgrajena s kamnitimi zidovi v pritličju, na katere so izvedeni lesena medetažna konstrukcija in mansarda z lesenim ostrešjem.


V kuhinji in kopalnici je talno gretje, ogrevanje – peč. Oskrba s pitno vodo je izvedena s priključitvijo na javni vodovod, elektrika (priključitev na NN omrežje), internet, dvoprekatna greznica.


Gradbeno dovoljenje za hišo in pokrito garažo pridobljeno.


POGOJ PRODAJE: Pogoj lastnika nepremičnine je, da kupec, v primeru realizacije prodaje/nakupa nepremičnine, plača davek na promet z nepremičninami, v višini 2% od pogodbeno dogovorjene prodajne vrednosti nepremičnine.


V primeru zanimanja, nas kontaktirajte; agentka Brina Sotlar, Tel: 00386-40-626-215,

E-mail: bsotlar@bazarealestate.com.


Vljudno vabljeni k ogledu.