ODDANO!! 3-sobno stanovanje, Ljubljana Bežigrad, 1390,00 EUR/mesec

3-sobno stanovanje, Ljubljana – Stožice – Dunajski kristali, zgrajeno 2009, P./3. nad., v bloku, S-V lega, skupna površina 79,50 m2, bivalni prostor 62,50 m2, dve loži 8,80 m2, klet 8,20 m2, 1 parkirno mesto v garaži, car sharing, varovana soseska. Cena: 1.390,00 EUR/mesec.


V elitni soseski Dunajski kristali oddamo čudovito 3-sobno stanovanje. Nahaja se v mirni, varovani soseski, v neposredni bližini WTC-ja, obvoznice in mednarodne šole British International School. V okolici je na voljo vsa infrastruktura (LPP povezave, OŠ Danile Kumar, vrtec, banka lekarna, trgovina, restavracije in otroško igrišče).


Stanovanje obsega dnevni prostor s kuhinjo, jedilnico in izhodom na dve prostorni loži z razgledom na zelenico in Kamniško-Savinjske Alpe. Stanovanje je moderno, s 3 m visokimi stropovi in polno opremljeno. Kuhinjska oprema obsega pomivalni stroj, pečico, mikrovalovno pečico, posodo za kuhanje, hladilnik, zamrzovalnik, kuhalno ploščo in napo. Stanovanje ima dve spalnici, v eni je zakonska postelja, delovna miza in garderobne omare, v drugi enojno ležišče in pisalna miza. V sobo je možno dodati še eno ležišče. Kopalniška oprema obsega dva umivalnika, kad, wc, pralni stroj, sušilni stroj in set brisač ter posteljnine.


Ogrevanje je talno na toplovod, stanovanje je klimatizirano. Skupni mesečni stroški znašajo cca. 250-300 eur. Optika in internet sta urejena. Stanovanju pripada klet v izmeri 8 m2 in eno parkirno mesto v garaži. Možen je najem dodatnega parkirnega mesta v javni garaži. Pred stavbo je lociran car sharing.


Stanovanje je na voljo s 13.12. in se oddaja dolgoročno. Manjši hišni ljubljenčki so dovoljeni. Varščina ob vselitvi znaša 2 najemnini.


POGOJ NAJEMODAJALCA ZA SKLENITEV POSLA: Pogoj najemodajalca za sklenitev najemne pogodbe je, da najemnik prevzame del stroškov priprave dokumentacije za sestavo najemne pogodbe, sestave najemne pogodbe, sestave primopredajnega zapisnika in izvedbe primopredaje nepremičnine, sodelovanja pri prepisu naročnin oz. obveščanja upravnika in dobaviteljev o sklenjenem najemnem razmerju, priprave in hrambe listin ter slikovnega gradiva in pravnega svetovanja pri sklepanju najemnega razmerja (+ DDV).

Za pogodbe o posredovanje v prometu z nepremičninami, ki jih sklepajo med seboj   gospodarski subjekti/pravne osebe - v primeru sklenitve najemne pogodbe, najemnik prevzame v plačilo agencijske stroške v višini ene najemnine + DDV.


V primeru zanimanja nas kontaktirajte; agentka Katja Sraka, Tel: 00386-41-291-052,

E-mail: ksraka@bazarealestate.com.


Lepo vabljeni k ogledu.