ODDANO!! 3-sobno stanovanje, Ljubljana Šiška, 980,00 EUR/mesec

3-sobno stanovanje, Ljubljana Šiška, zgrajeno l. 1970, 2./3. nad. (brez dvigala), neto izmera stanovanja 70,60 m2, balkon 4,50 m2, klet 12,20 m2. Cena: 980,00 EUR/mesec.


V Šiški na Adamičevi ulici oddamo prečudovito, popolnoma prenovljeno in opremljeno 3-sobno stanovanje s prostornim balkonom. V bližini se nahaja vsa potrebna infrastruktura - trgovina, vrtec, šola, zdravstveni dom, tržnica, postajališče LPP, zelene površine Koseškega bajerja, Mosteca in Rožnika. Dostop do obvoznice in mestnega središča je hiter in enostaven.


Stanovanje odlikuje vrhunski dizajn, je funkcionalno zasnovano in obsega hodnik, dve spalnici, kopalnico, ločene sanitarije, dnevni prostor povezan z jedilnico in kuhinjo ter izhodom na prostoren balkon, s pogledom na park. Stanovanje ima zahodno lego, je zelo svetlo, z vsemi potrebnimi priključki za sodoben način bivanja. Stanovanje je klimatizirano.


Oddaja za 11 mesecev, z možnostjo podaljšanja, 3 varščine, stroški odvisni od porabe (cca. 250 EUR/mesec), položnice na vpogled ob ogledu.


Primerno za posameznike, pare ali družine. Zaželeni resni in urejeni najemniki.


Možnost najema tudi dodatnega parkirnega prostora v triplex garaži, ki je v neposredni bližini stavbe.


POGOJ NAJEMODAJALCA ZA SKLENITEV POSLA: Pogoj najemodajalca za sklenitev najemne pogodbe je, da najemnik prevzame del stroškov priprave dokumentacije za sestavo najemne pogodbe, sestave najemne pogodbe, sestave primopredajnega zapisnika in izvedbe primopredaje nepremičnine, sodelovanja pri prepisu naročnin oz. obveščanja upravnika in dobaviteljev o sklenjenem najemnem razmerju, priprave in hrambe listin ter slikovnega gradiva in pravnega svetovanja pri sklepanju najemnega razmerja (+ DDV).

Za pogodbe o posredovanje v prometu z nepremičninami, ki jih sklepajo med seboj   gospodarski subjekti/pravne osebe - v primeru sklenitve najemne pogodbe, najemnik prevzame v plačilo agencijske stroške v višini ene najemnine + DDV.


V primeru zanimanja nas kontaktirajte; agent Andrej Štebal, Tel: 00386-40-301-083, E-mail: astebal@bazarealestate.com.


Vljudno vabljeni k ogledu.