4-sobno stanovanje, Ljubljana Šiška, 309.000 EUR

Na izjemni legi, v neposredni bližini parka Tivoli, prodamo funkcionalno zasnovano in moderno opremljeno 4-sobno stanovanje, v skupni izmeri 98,45 m2 (neto površina stanovanja 89 m2, shramba v izmeri 4,65 m2 ter balkon v izmeri 4,8 m2).


Stanovanje se nahaja v večstanovanjski hiši; vzdrževana notranjost, upravnik – Vegrim. Urbano naselje potencialnim kupcem nudi vso potrebno okoliško infrastrukturo (možnosti rekreacije, Tivoli, banka, trgovine, LPP postaja, vrtec, šola, do centra mesta 15 min hoje).

 

Svetlo, prostorno in moderno zasnovano 4-sobno (S in J lega) obsega prostoren hodnik z vgradnimi omarami, dnevno sobo v povezavi s kuhinjo in jedilnico z izhodom na balkon, dve otroški sobi, ki si delita kopalnico s tušem, spalnico z vgradnimi omarami in lastno kopalnico s kadjo ter ločene sanitarije. Notranje stene iz opeke, betonska tla in visok strop (3m) pričarajo stanovanju posebno toplino.

 

Stanovanje ima odličen odprt tloris in je bilo v celoti prenovljeno leta 2015; elektroinštalacije, vodovodne inštalacije, nova okna, vhodna vrata, po celotnem stanovanju je talno gretje in notranja oprema višjega cenovnega razreda. Stanovanje se prodaja popolnoma opremljeno.

 

Na severni strani objekta je fasada obnovljena.


Ogrevanje je vezano na toplarno. Parkiranje na dvorišču pred objektom ali na brezplačnem parkirišču v okolici.


POGOJ PRODAJE: Pogoj lastnika nepremičnine je, da kupec, v primeru realizacije prodaje/nakupa nepremičnine, plača davek na promet z nepremičninami, v višini 2% od pogodbeno dogovorjene prodajne vrednosti nepremičnine.

 

V primeru zanimanja, nas kontaktirajte; Agentka Brina Sotlar, Tel: 00386-40-626-215, E-mail: bsotlar@bazarealestate.com.


Vljudno vabljeni k ogledu.