PRODANO!! Hiša dvojček, Vrhnika Gabrče, 137.000 EUR

V novejšem naselju Gabrče na Vrhniki prodamo enoto dvojčka v 3. gradbeni fazi., ki se nahaja na koncu slepe ulice. Hiše v naselju so bile do te faze zgrajene l.2012, cestna in druga infrastruktura v naselju je lepo urejena.

 

Zasnova hiše obsega tri etaže: klet, pritličje in nadstropje v mansardi. V kletni etaži se nahajata dve shrambi, kopalnica in večji prostor, pritličje pa obsega kuhinjo z jedilnico, dnevno sobo z izhodom na teraso, WC, hodnik in utility. Razgled s terase je odprt in sončen.

Mansardni del obsega spalnico in svojo kopalnico ter 2 otroški sobi z s kopalnico. Skupna površina hiše je 189 m2, terasa meri 25 m2, zemljišče pa 278 m2. Parkiranje je možno pred hišo v garaži ali na pokritem parkirnem mestu.

 

Hiša je zgrajena do 3. gradbene faze, kar pomeni opečnat skelet (klasična gradnja), leseno ostrešje ter dvokapna streha z opečnato kritino.

 

Priključki do hiše so: internet, kanalizacija, elektro omarica. Ogrevanje je predvideno na toplotno črpalko, po želji kupca pa so možnosti tudi druge (na olje, elektriko ali solarno ogrevanje).

 

Hiša se nahaja v prvi vrsti in meji na čudovit velik travnik. V bližini je veliko priljubljenih sprehajalnih in kolesarskih poti, kot so pot na Planino, Star Maln ipd. Do centra Vrhnike 20 min hoje, do priključka na primorsko avtocesto 1 km.


OGLASU JE PRILOŽENA VIZUALIZACIJA POTENCIALNE UREDITVE NOTRANJIH PROSTOROV.

 

POGOJ PRODAJE: Pogoj lastnika nepremičnine je, da kupec, v primeru realizacije prodaje/nakupa nepremičnine, plača davek na promet nepremičnin v višini 2% od pogodbeno dogovorjene prodajne vrednosti nepremičnine.

 

V primeru zanimanja nas kontaktirajte; agentka Mina Lunder, Tel: 00386-40-626-225, E-mail: mlunder@bazarealestate.com.

 

Vljudno vabljeni k ogledu.