PRODANO!! 7-sobno stanovanje, Ljubljana Bežigrad, 345.000 EUR

OGLASU JE PRILOŽENA VIZUALIZACIJA POTENCIALNE PREUREDITVE NOTRANJIH PROSTOROV (PRVIH 6 IZRISOV).


Na ekskluzivni lokaciji za Bežigradom, prodamo prostorno svetlo stanovanje, v skupni izmeri 160,3 m2 bruto površine, (neto površina 144,2 m2). Lokacija potencialnim kupcem zagotavlja popolno udobje, saj se ponaša z odlično okoliško infrastrukturo (pošta, trgovina, banka, LPP postaja, vrtec, šola, sprehajalne poti), hkrati  je center mesta oddaljen le slabih 2,4 km. Stanovanju pripadata tudi dve prostorni kleti, uporaba skupne kolesarnice in možnost parkiranja za zapornico.

 

Odlično zasnovano stanovanje ima krožen tloris, je funkcionalno razporejeno in prostorsko optimizirano. Leta 2011 sta bili obnovljeni kopalnici. Tloris obsega prostorno predsobo iz katere se dostopa do kopalnice s tušem, kuhinjski del, ki vodi do svetle jedilnice in prostorne dnevne sobe s čudovitim balkonom/pogledom na Dunajsko cesto. Dnevna soba vodi do treh prostornih spalnic, ena od sob ima lasten balkon (možnost predelave sob, stene so iz mavčnih plošč). Predsoba vodi v dve večji sobi z lastnim balkonom, kabinet (ki je lahko otroška soba) ter kopalnico s kadjo. Po celotnem stanovanju, razen v kuhinji, je položen parket.

 

Stanovanje se prodaja opremljeno oziroma po dogovoru, odvisno od želja strank in potreb lastnikov.

 

Blok ima lastno ogrevanje, ki je na toplotno črpalko, domofon, internetni priključek, upravnik: UPRADOM, stroški na vpogled ob ogledu. Zaradi lege je stanovanje izredno svetlo. Možnost parkiranja za zapornic ali z dovolilnico na ploščadi in okolici.

 

Stanovanje predstavlja odlično investicijsko priložnost, saj zaradi edinstvenega tlorisa ponuja prostor petim najemnikom, ki omogočajo dober donos na vložena sredstva.

 

V primeru zanimanja, nas kontaktirajte; agent Andrej Štebal, Tel: 040/301-083, E-mail: astebal@bazarealestate.com.


Vljudno vabljeni k ogledu.