ODDANO!! 3,5-sobno stanovanje, Ljubljana Center, 1150,00 EUR/mesec

Na čudoviti lokaciji v centru mesta, v bližini parka Tivoli in Cankarjevega doma, oddamo prenovljeno, funkcionalno razporejeno in popolnoma opremljeno 3,5-sobno stanovanje s pripadajočo garažo in možnostjo parkiranja na ograjenem dvorišču. Okoliška infrastruktura ponuja bližino vrtca, OŠ Majde Vrhovnik, trgovine, postajališča LPP ter večih kulturnih ustanov.


Stanovanje je orientirano proti JZ, odlikuje ga dosti naravne svetlobe. Nahaja se v visokem pritličju in obsega hodnik, opremljeno kuhinjo, ki je povezana z dnevnim prostorom ter jedilnico, zakonsko spalnico, sobo, utility prostor s pralnim in sušilnim strojem ter kopalnico s prho (walk-in) in kopalno kadjo. Kuhinja je popolnoma opremljena (plinska kuhalna plošča, napa, pomivalni stroj, pečica, hladilnik, zamrzovalnik). 


Stanovanje ima centralno ogrevanje (plinska peč), na hodniku, v kopalnici je električno talno gretje. Prenovljeno je s kakovostnimi materiali, zračno in nudi udobno bivanje v središču mesta.


Stroški so odvisni od porabe (upravnik, rezervni sklad, elektrika, voda, ogrevanje, optika).

Primerno za posameznika, par ali manjšo družino. Dovoljene so manjše mirne domače živali, zaželen dolgoročen najem (12 mesecev, z možnostjo podaljšanja), varščina – 2x najemnina.


POGOJ NAJEMODAJALCA ZA SKLENITEV POSLA: Najemnik prevzame v plačilo del stroška priprave dokumentacije za sestavo najemne pogodbe, sestavo najemne pogodbe, sestavo zapisnika ter izvedbo primopredaje nepremičnine, sodelovanje pri prepisu naročnin, pripravo in hrambo slikovnega gradiva ter strošek pravnega svetovanja, po odvetniški tarifi, veljavni na dan sklenitve najemne pogodbe (+ DDV).

Za pogodbe o posredovanje v prometu z nepremičninami, ki jih sklenejo med seboj gospodarski subjekti/pravne osebe - v primeru sklenitve najemne pogodbe, najemnik prevzame v plačilo agencijske stroške v višini ene najemnine + DDV.


V primeru zanimanja nas kontaktirajte: agentka Anica Paska Sešek, Tel: 00386-41-506-006,

E-mail: apsesek@bazarealestate.com.


Lepo vabljeni k ogledu.