3-sobno stanovanje, Ljubljana Vič, 1050,00 EUR/mesec

3-sobno stanovanje, Ljubljana Vič, zgrajeno l. 2002, 2./4.nad. (dvigalo), skupna površina 78,50 m2, bivalni prostor 67,40 m2, loža 6,20 m2, balkon 5,0 m2, garaža. Cena: 1050,00 EUR/mesec.


V čudoviti soseski Nova Grbina oddamo svetlo in sodobno opremljeno 3-sobno stanovanje s pogledom na notranje dvorišče. Nahaja se v 2. nadstropju urejenega bloka z dvigalom. V bližini je vsa potrebna infrastruktura – trgovina, lekarna, banka, LPP postajališče, vrtec, osnovna šola itd.


Stanovanje obsega predsobo, dnevni prostor s kuhinjo in jedilnico, kopalnico, ločen WC, utility prostor, garderobo, spalnico, otroško sobo / kabinet, zaprto ložo in balkon. Stanovanju pripada tudi garaža z enim parkirnim mestom v kleti stavbe ter souporaba kolesarnice in zunanjega ograjenega dvorišča, ki je dostopno samo stanovalcem bloka.


Prostori so orientirani proti jugovzhodu in so zelo svetli.


Stanovanje se oddaja opremljeno, v kuhinji so pomivalni stroj, pečica, steklokeramična kuhalna plošča, hladilnik z zamrzovalnikom, izvlečna napa, v utility-ju je pralni stroj.


Stroški so odvisni od porabe (upravnik Aktiva upravljanje, ogrevanje in topla voda – lastna plinska peč, elektrika, optični internet). V stanovanju je klimatska naprava, senčenje je urejeno z roletami in notranjimi žaluzijami.


Primerno za pare, posameznike in manjše družine. Varščina 1x najemnina.


POGOJ NAJEMA: Najemnik prevzame v plačilo del stroška priprave dokumentacije za sestavo najemne pogodbe, sestavo najemne pogodbe, sestavo zapisnika ter izvedbo primopredaje nepremičnine, sodelovanje pri prepisu naročnin, pripravo in hrambo slikovnega gradiva ter strošek pravnega svetovanja, po odvetniški tarifi, veljavni na dan sklenitve najemne pogodbe (+ DDV).

Za pogodbe o posredovanje v prometu z nepremičninami, ki jih sklenejo med seboj gospodarski subjekti/pravne osebe - v primeru sklenitve najemne pogodbe, najemnik prevzame v plačilo agencijske stroške v višini ene najemnine + DDV.


V primeru zanimanja nas kontaktirajte; agentka Tamara Gostiša, Tel: 00386-40-452-362,

E-mail: tgostisa@bazarealestate.com.


Lepo vabljeni k ogledu.