PRODANO!! 3,5-sobno stanovanje, Ljubljana Trnovo, 300.000 EUR

V Trnovem, v mirni in zeleni soseski, prodamo prenovljeno in funkcionalno zasnovano stanovanje v 1. nadstropju urejenega bloka. V neposredni bližini so trgovina, pošta, banka, LPP postajališče, osnovna šola, vrtec itd.


Stanovanje obsega hodnik, shrambo, garderobo, kopalnico s kadjo, ločen WC, otroško sobo in spalnico z izhodom na zastekljen balkon, dnevni prostor povezan s kuhinjo in jedilnico ter kabinet. Bivalni prostori so orientirani proti jugu, spalnici pa proti severu. Na vrhu bloka je na uporabo skupna terasa.


Stanovanje je bilo prenovljeno leta 2018 (kopalnica in WC), balkonska vrata so bila zamenjana leta 2017 in notranja vrata leta 2016. Stanovanje se prodaja neopremljeno, z izjemo kuhinje (steklokeramična kuhalna plošča, pečica, napa, hladilnik z zamrzovalnikom, pomivalni stroj).


Stroški so odvisni od porabe (upravnik – Gospodar d.o.o., elektrika, voda, ogrevanje – toplovod, optika, rezervni sklad itd.).


Parkirna mesta so na voljo v okolici bloka. V bloku sta tudi dve kolesarnici.


OGLASU JE PRILOŽENA VIZUALIZACIJA POTENCIALNE UREDITVE NOTRANJIH PROSTOROV.


POGOJ PRODAJE: Pogoj lastnika nepremičnine je, da kupec v primeru realizacije prodaje/nakupa nepremičnine plača davek na promet z nepremičninami v višini 2 % od pogodbeno dogovorjene prodajne vrednosti nepremičnine.


V primeru zanimanja nas kontaktirajte; agentka Tamara Gostiša, Tel: 00386-40-626-250,

E-mail: tgostisa@bazarealestate.com.


Lepo vabljeni k ogledu.