PRODANO!! 5+-sobno stanovanje, Ljubljana okolica - Vrhnika, 345.000 EUR

5-sobno stanovanje, Vrhnika - Mala Ligojna, zgrajeno l. 2019, P+1+M, skupna površina 192,00 m2, neto površina večjega stanovanja 132,00 m2, manjše stanovanje 60,00 m2, 4 parkirna mesta pred hišo. Cena: 345.000 EUR.


Na izjemni lokaciji blizu Vrhnike, le 3 min od AC priključka, prodamo veliko in prostorno sončno polovico večstanovanjske hiše. Okoliška infrastruktura obsega bližino šole, vrtca, trgovine in tržnice, ki se nahaja 5 min vožnje stran. Lokacija omogoča hiter dostop do primorske avtoceste. Parkiranje je omogočeno pred stavbo na 4 lastniških parkirnih mestih.


Stanovanje je razdeljeno na dve enoti z ločenim vhodom. Manjša enota je 1-sobno stanovanje obsega 60 m2 in se nahaja v pritličju; obsega kuhinjo, dnevno sobo, spalnico in kopalnico ter pripadajoče parkirno mesto pred stavbo. Večje 4-sobno stanovanje velikosti 132 m2 se razprostira v treh nadstropjih: pritličje zajema hodnik s prostorom za shrambo ter stopnišče, 1.nadstropje obsega velik in osončen dnevni prostor s kuhinjo in jedilnico, kopalnico in dvemi balkoni, mansarda pa obsega dve otroški sobi, spalnico ter kopalnico.


V ceno je vključena tudi stanovanjska oprema po dogovoru - kuhinja, kopalnice s sanitarno opremo in keramiko, omare v spalnicah, sedežna garnitura v dnevnem prostoru dve klima napravi v vsakem nadstropju. Internet je zagotovljen z optičnim priključkom, ogrevanje je na toplotno črpalko s talnim gretjem. Stroški so odvisni od porabe (upravnik, elektrika, voda, optika, rezervni sklad itd.), vendar je stavba energetskega razreda B1 in so stroški ogrevanja zelo nizki.

Stanovanje se nahaja v novi večstanovanjski stavbi s skupno čistilno napravo in toplotno črpalko ter ločenimi števci za vsako stanovanjsko enoto.


Urejeni so dokumenti: GD, UD, energetska izkaznica, GURS.


POGOJ PRODAJE: Pogoj lastnika nepremičnine je, da kupec, v primeru realizacije prodaje/nakupa nepremičnine, plača davek na promet z nepremičninami v višini 2% od pogodbeno dogovorjene prodajne vrednosti nepremičnine.


V primeru zanimanja nas kontaktirajte; agentka Mina Lunder, Tel: 00386-40-626-225, E-mail: mlunder@bazarealestate.com.


Lepo vabljeni k ogledu.