V MIROVANJU!! Hiša samostojna, Štepanja vas, 380.000 EUR

V mirnem naselju individualnih hiš pod Golovcem, prodamo samostojno hišo v treh etažah v skupni izmeri 225,60 m2 s 626 m2 pripadajočega zemljišča. V bližini se nahaja več trgovin, osnovna šola, vrtec, LPP postajališče, sprehajalne poti itd. Lokacija omogoča hiter dostop do centra mesta.


Hiša je bila delno prenovljena leta 2012 – prenova mansarde iz ekoloških materialov. Obsega delno vkopano klet, visoko pritličje in nadstropje (mansardo). Pritličje obsega hodnik, tri sobe, kopalnico, kuhinjo z jedilnico ter shrambo. Mansarda obsega hodnik, dve sobi, kopalnico, garderobo ter bivalni prostor s kuhinjo in jedilnico ter izhodom na teraso nad garažo.


Hiša ima vse priključke: elektrika, voda, kanalizacija, internet – optika. Ogrevanje je na mestni toplovod, v mansardi je tudi kamin.


Na parceli je več parkirnih mest, okolica hiše je ozelenjena in zasajena z ekološkim sadjem, robidnicami in zelenjavo.


POGOJ PRODAJE: Pogoj lastnika nepremičnine je, da kupec, v primeru realizacije prodaje/nakupa nepremičnine, plača davek na promet z nepremičninami, v višini 2% od pogodbeno dogovorjene prodajne vrednosti nepremičnine.


V primeru zanimanja, nas kontaktirajte; agentka Tamara Gostiša, Tel: 00386-40-626-250,

E-mail: tgostisa@bazarealestate.com.


Lepo vabljeni k ogledu.