Hiša samostojna, Ljubljana okolica - Litija, 269.000 EUR

Samostojna hiša, Kresnice, zgrajena l. 1966, delno obnovljena 2020, P+1+M, skupna površina 290,50 m2, neto površina 191,70 m2, zemljišče 422 m2, terasa, pokrita garaža, 2 PM na zunanjem parkirišču. Cena: 269.000 EUR.


Na sončni lokaciji, v bližini Dolskega pri Ljubljani, prodamo veliko in prostorno samostojno hišo, ki je zasnovana kot večstanovanjski objekt. Okoliška infrastruktura obsega bližino šole in vrtca, trgovine ter avtobusne in železniške postaje. Parkiranje je omogočeno v garaži in na dveh parkirnih mestih na dvorišču pred stavbo.


Razgibana arhitektura hiše se razprostira skozi tri etaže. Hiša ima ločene vhode v vsako etažo in se lahko uredi v dvostanovanjsko hišo. Stanovanje v pritličju je še neizdelano, vendar prostorno in s funkcionalnim tlorisom. Ima lasten vhod in prehod v garažo. Bivalna površina pritličja po podatkih GURS meri 53,20 m2, v naravi pa cca 100 m2 in bo omogočala razporeditev prostorov v dve spalnici, dnevno sobo, kuhinjo in WC ter shrambo.


Bivalna površina nadstropja in mansarde meri 138,50 m2. Stanovanje v 1.nadstropju je prostorno in sončno, orientirano na vzhodno, severno in zahodno stran, z veliko sončno teraso na južni strani. Tloris obsega tri spalnice, dnevno sobo, kuhinjo z jedilnico, kopalnico in predprostor. Tloris tako nudi funkcionalno razporeditev in veliko svetlobe v vseh prostorih. V ceno je vključena tudi stanovanjska oprema. Internet je zagotovljen z optičnim priključkom, ogrevanje je na zemeljski plin. Stroški so odvisni od porabe in obsegajo elektriko, vodo in kanalizacijo, optiko - internet, skupaj cca 350 EUR/mesec.

Mansarda obsega 2 spalnici, velik dnevni prostor, kuhinjo z jedilnico in kopalnico.


Stavba ima uporabno dovoljenje. Streha je bila zamenjana l.1991, okna in fasada pa  l.2014, zunanje stene so bile na novo toplotno izolirane z izolacijo debeline 11 cm.


POGOJ PRODAJE: Naročitelj storitve, v primeru realizacije prodaje/nakupa nepremičnine, plača agencijsko provizijo v višini 2 % od pogodbeno dogovorjene prodajne vrednosti nepremičnine + DDV.


V primeru zanimanja nas kontaktirajte; Agentka Mina Lunder, Tel: 00386-40-626-225, E-mail: mlunder@bazarealestate.com.


Lepo vabljeni k ogledu.