NI NA VOLJO ZA ODDAJO!! Hiša vrstna, Ljubljana Podutik, 2000,00 EUR/mesec

Na dostopni lokaciji, v mirnem in urejenem naselju, oddamo del lepo vzdrževane vrstne hiše (stanovanje) v skupni izmeri 157 m2. Celotna infrastruktura se nahaja v bližini, LPP, trgovina, šole, vrtec, sprehajalne poti, Koseški bajer, Mostec, pošta, PST, avtocestni priključek.


Stanovanje, ki je v prvem nadstropju in delno v mansardi je bilo nazadnje obnovljeno leta 2017. Funkcionalna razporeditev obsega dnevno sobo z izhodom na balkon, kuhinjo z jedilnico in izhodom na balkon ter ločen wc. V mansardi sta dve otroški sobi, spalnica z garderobno sobo, prostorna kopalnica s kadjo in pokrita loža.


Stanovanje ima skupen samo glavni vhod in del stopnišča. Parkirno mesto za dva avtomobila, po potrebi možen dogovor za najem dela garaže.


Hiša se oddaja opremljena ali delno opremljena. Najem za obdobje enajstih mesecev, z možnostjo podaljšanja. Nizki obratovalni stroški, vselitev ni možna takoj - stvar dogovora med najemodajalcem in najemnikom.


Hiša je redno vzdrževana. Streha in fasada sta bili obnovljeni leta 2005 in 2008. Streha ima vgrajeno 60 cm izolacijo. Ogrevanje je centralno na mestni plin, po stanovanju v nadstropju in mansardi je napeljan rekuperacijski sistem, inverterska klima naparava. 


Stanovanje je primerno za vse, ki cenijo udobno bivanje.


Ob podpisu pogodbe 1 mesečna najemnina in 2 varščini.


POGOJ NAJEMODAJALCA ZA SKLENITEV POSLA: Pogoj najemodajalca za sklenitev najemne pogodbe je, da najemnik prevzame del stroškov priprave dokumentacije za sestavo najemne pogodbe, sestave najemne pogodbe, sestave primopredajnega zapisnika in izvedbe primopredaje nepremičnine, sodelovanja pri prepisu naročnin oz. obveščanja upravnika in dobaviteljev o sklenjenem najemnem razmerju, priprave in hrambe listin ter slikovnega gradiva in pravnega svetovanja pri sklepanju najemnega razmerja (+ DDV).

Za pogodbe o posredovanje v prometu z nepremičninami, ki jih sklepajo med seboj   gospodarski subjekti/pravne osebe - v primeru sklenitve najemne pogodbe, najemnik prevzame v plačilo agencijske stroške v višini ene najemnine + DDV.


V primeru zanimanja nas kontaktirajte; agentka Tamara Gostiša, tel: 00386-40-626-250, e-mail: tgostisa@bazarealestate.com.


Lepo vabljeni k ogledu.