NI NA VOLJO ZA PRODAJO!! Hiša samostojna, Ljubljana Trnovo, 690.000 EUR

V Trnovskem predmestju, na mirni in sončni lokaciji, prodamo samostojno družinsko hišo zgrajeno l.2005. Uporabna površina v izmeri 243,8m2 obsega pritličje ter prvo nadstropje z galerijo.


Pritličje obsega prostoren dnevno-bivalni prostor s kaminom in jedilnim delom (dostop na vrt) ter kuhinjo (obnovljena l.2015). Pritlična etaža obsega tudi manjšo telovadnico s kopalnico, sanitarije za goste, kurilnico/pralnico ter vhod v garažo  - možnost parkiranja za 2 avtomobila. Prvo nadstropje obsega 3 spalnice, kopalnico, ločeno sobo z masažno kadjo in garderobno sobo. Podstrešje je v celoti pohodno in uporabno za shranjevanje.

 

Ogrevanje  - mestni plinovod, delno talno gretje, kamin in klima. Hišo obdaja velik vrt s teraso ter uporabna letna kuhinja s shrambo. Vrt je urejen in tlakovan, object je varovan s kamerami in alarmom. Urejeno gradbeno dovoljenje, energetska izkaznica ter ZK.

 

POGOJ PRODAJE: Pogoj lastnika nepremičnine je, da kupec, v primeru realizacije prodaje/nakupa nepremičnine, plača davek na promet z nepremičninami, v višini 2% od pogodbeno dogovorjene prodajne vrednosti nepremičnine.

 

V primeru zanimanja, nas kontaktirajte; agentka Tamara Gostiša, Tel: 00386-40-626-225, E-mail: tgostisa@bazarealestate.com.

 

Vljudno vabljeni k ogledu.