Poslovni prostor - kombiniran prostor, Podravska - Slivnica pri Mariboru, 600.000 EUR

Poslovno-stanovanjski objekt, Orehova vas – Slivnica pri Mariboru, hostel, najemniška stanovanja, gostinski lokal, možnost izdelave lastnega stanovanja, zgrajeno 1890, popolnoma prenovljeno po 1987, P+1+M, površina 472 m2, zemljišče 273 m2, redni najemniki. Cena: 600.000 EUR.


V Orehovi vasi prodamo poslovno-stanovanjski objekt z ustaljenim poslovanjem in rednimi najemniki. 


Nahaja se ob glavni cesti z rednimi avtobusnimi povezavami do Maribora, v bližini je avtocestni priključek, restavracije, vrtec, šola, banka, pošta, trgovine. Razdalja do centra Maribora znaša 9 km.

Po podatkih Gurs-a znaša površina 472 m2. Dejanska površina objekta znaša cca 520 m2.


V pritličju se nahaja obratujoč gostinski lokal s teraso, kadilnico, skladiščem in sanitarijami. Na ločenem vhodu se nahaja hostel z dvema sobama in 8 ležišči, sanitarijami in predprostorom za zajtrke in druženje. V medetaži med 1. nadstropjem in mansardo so na voljo še 3 sobe za oddajanje, savna in jacuzzi. Hostel se oglašuje na booking.com. V zadnjem delu stavbe se nahaja kurilnica za celotno stavbo.

V 1. nadstropju se nahajajo stanovanja z rednimi podnajemniki (tri garsonjere in eno 1,5-sobno stanovanje). Vsako stanovanje ima svojo kuhinjo in kopalnico.

V mansardi se nahaja neizdelno stanovanje v 4. fazi z lastnim vhodom.


Prvi objekt je bil zgrajen 1890, leta 1987 je bil dograjen in nadzidan. Po tem letu so bila postopoma menjana okna, vodovodne in elektro inštalacije, fasada, streha, oprema lokala in oprema sanitarij v lokalu. Ogrevanje je na plin, skupno za celotno stavbo. Električni števci so ločeni za poslovni in stanovanjski del. Mesečni stroški celotne poslovno-stanovanjske stavbe znašajo cca 750 EUR. Urejeni so internet, optika, alarmi, kamere in čiščenje. Poslovni del in hostel sta klimatizirana. Parkirišča se nahajajo čez cesto, prostora je za cca 20 avtomobilov.


Lastnik je fizična oseba. Stavba se prodaja opremljena in je na voljo takoj. Stanovanja so oddana v najem z rednimi najemniki, kar predstavlja odlično investicijsko priložnost za novega lastnika.


POGOJ PRODAJE: Naročitelj storitve, v primeru realizacije prodaje/nakupa nepremičnine, plača agencijsko provizijo v višini 2 % od pogodbeno dogovorjene prodajne vrednosti nepremičnine + DDV.


V primeru zanimanja, nas kontaktirajte; agentka Brina Sotlar, Tel: 00386-40-626-215,

E-mail: brina.sotlar@bazarealestate.com.


Lepo vabljeni k ogledu.