ODDANO!! Poslovni prostor, Ljubljana Center, 329.990 EUR

Na Miklošičevi ulici, v središču mesta, prodamo prenovljen in delno opremljen poslovni prostor. Zgrajen l. 1922, popolnoma obnovljen v letu 2020, 4/4, površina 81,43 m2, s pripadajočo kletjo v izmeri 1,10 m2 ter parkirnim prostorom na dvorišču v izmeri 12,50 m2. Cena 329.990 EUR.

Na odlični lokaciji v središču Ljubljane prodamo popolnoma prenovljen poslovni prostor. Nahaja se v neposredni bližini mestnega središča ter potrebne infrastrukture za bivanje (LPP, šole, vrtci, trgovine, pošte, banke, itd.)

Funkcionalni tloris obsega predsobo, kopalnico, prostorno kuhinjo, osrednji prostor, ki ga je mogoče razdeliti v dve sobi ter dodatni prostor. Osrednji prostor je orientiran na vzhodno stran, kuhinja z jedilnico ter dodatna soba sta orientirani na zahodno stran. Ogrevanje je urejeno na lastno etažno električno peč. V stanovanju je tudi optični priključek. V objektu ni dvigala. V postopku etažiranja.

Stroški so odvisni od porabe (upravnik, elektrika, voda, optika, rezervni sklad itd.) in so sorazmerno nizki.


Možna oddaja - mesečna najemnina znaša 1000,00 EUR/mesec.


OGLASU JE PRILOŽENA VIZUALIZACIJA POTENCIALNE UREDITVE NOTRANJIH PROSTOROV.

POGOJ PRODAJE: Pogoj lastnika nepremičnine je, da kupec, v primeru realizacije prodaje/nakupa nepremičnine, plača davek na promet nepremičnin v višini 2% od pogodbeno dogovorjene prodajne vrednosti nepremičnine.

V primeru zanimanja nas kontaktirajte; agent Andrej Štebal, Tel: 00386-40-301-083, E-mail: astebal@bazarealestate.com.

Vljudno vabljeni k ogledu.