2-sobno stanovanje, Savinjska - Rogaška Slatina, 106.000 EUR

2-sobno stanovanje, Rogaška Slatina – Vila Golf, zgrajeno l. 1949, popolnoma prenovljeno l. 2017, P/2., velikost 38,30 m2, opremljeno, odlična investicijska priložnost. Cena: 106.000 EUR.


Na izjemni lokaciji, v centru Rogaške Slatine, prodamo popolnoma prenovljeno 2-sobno stanovanje v Vili Golf. V neposredni bližini je celotna infrastruktura. Lokacija ponuja številne možnosti koriščenja hotelskih storitev in termalnih zdravilišč.


Stanovanje se nahaja v pritličju, je izjemno svetlo ter orientirano na vzhod. Višina stopov znaša 3,40 metra. Leta 2017 je bilo popolnoma prenovljeno in opremljeno po meri z materiali višjega razreda. Razporeditev obsega predprostor, kuhinjo povezano z dnevnim prostorom, kopalnico ter spalnico.

Stroški so odvisni od porabe (upravnik FLUCHER TURIZEM, elektrika, voda) in so relativno nizki, v povprečju cca. 150€ mesečno. Parkiranje za zapornico. Stanovanje je klimatizirano.


Potencialnemu kupcu ponuja odlično investicijsko priložnost ali takojšnjo uporabo za lastne potrebe.

Vpisano v ZK in brez bremen.


POGOJ PRODAJE: Pogoj lastnika nepremičnine je, da kupec, v primeru realizacije prodaje/nakupa nepremičnine, plača davek na promet nepremičnin v višini 2% od pogodbeno dogovorjene vrednosti nepremičnine.


V primeru zanimanja nas kontaktirajte; agent Andrej Štebal, Tel: 00386-40-301-083, E-mail: astebal@bazarealestate.com.


Vljudno vabljeni k ogledu.