PRODANO!! 3-sobno stanovanje, Ljubljana Vič, 295.000 EUR

Na odlični lokaciji, na Viču, prodamo čudovito, svetlo in funkcionalno zasnovano 3-sobno stanovanje. Nahaja se v mirnem delu Viča; v neposredni bližini se nahajajo PST, Tivoli, Rožnik, lokali, trgovine, LPP linija, šola, vrtec idr.


Stanovanje se nahaja v prvem nadstropju. Spalni prostori so orientirani na vzhodno stran, dnevno bivalni pa na zahod ter severo-zahod. Razpored prostorov; predprostor, kopalnica, ločen WC/utillity, spalnica, otroška soba, kuhinja, jedilnica ter dnevni prostor. Iz dnevnega prostora je izhod na prostorno teraso (47,80 m2). Stanovanje je bilo v letu 2007 popolnoma  prenovljeno.


Stanovanje ima klimatsko napravo, protivlomna vrata, etažno plinsko peč, po celotnem stanovanju je talno ogrevanje, optični priključek.


Stanovanju pripada tudi shramba na dvorišču (4 m2) ter dve lastniški parkirni mesti pred objektom. Stroški so odvisni od porabe (elektrika, voda, ogrevanje, optika, rezervni sklad itd.) in so sorazmerno nizki (cca. 250 €).


Zk stanje ni urejeno (stavba ni etažirana – odobritev kredita v tem trenutku ni mogoča).


POGOJ PRODAJE: Pogoj lastnika nepremičnine je, da kupec, v primeru realizacije prodaje/nakupa nepremičnine, plača davek na promet nepremičnin v višini 2% od pogodbeno dogovorjene prodajne vrednosti nepremičnine.


V primeru zanimanja nas kontaktirajte; agent Andrej Štebal, Tel: 00386-40-301-083, E-mail: astebal@bazarealestate.com.


Vljudno vabljeni k ogledu.