PRODANO!! Hiša dvojček (enota), Ljubljana Rudnik, 345.000 EUR

Hiša dvojček, Ljubljana Rudnik, zgrajeno l. 1975, P+1+M, skupna površina 218,70 m2, uporabna površina 186,80 m2, garaža 18,10 m2, balkoni 13,80 m2. Cena: 345.000 EUR.


OGLASU JE PRILOŽENA VIZUALIZACIJA POTENCIALNE PREUREDITVE NOTRANJIH PROSTOROV.


V Ljubljani, na izjemni in zaželeni lokaciji (Rudnik) prodamo enoto hiše dvojčka, ki se nahaja na zemljišču velikosti 297 m2. V bližini je avtobusno postajališče, PST, vrtec, osnovna šola, lokacija prav tako nudi tudi hiter dostop do nakupovalnega središča Rudnik in AC obroča.


Hiša obsega pritličje, nadstropje in mansardo, prostori so orientirani proti SZ, SV in JV. V pritličju se nahajajo hodnik s stopniščem, garaža, WC s kurilnico, shramba ter dve sobi. Nadstropje obega hodnik, kopalnico s kadjo, veliko kuhinjo z jedilnico in balkonom, dnevno sobo z balkonom in spalnico. V mansardi so hodnik, kopalnica s kadjo, dve večji sobi (ena z balkonom) ter delovna soba / kabinet.


Pred hišo je tlakovano dvorišče z dvemi parkirnimi mesti, za hišo je ozelenjen atrij. Hiša je potrebna prenove, kritina je bila menjana cca. 15 let nazaj. Prostori so dobro razporejeni in, na račun velike površine oken, izjemno svetli. 


Priključki: elektrika, voda, internet, ogrevanje je na kurilno olje, za odpadne vode je greznica. Možna je priključitev na javno kanalizacijsko omrežje, prav tako se v bližini nahaja mestni plin.


POGOJ PRODAJE: Pogoj lastnika nepremičnine je, da kupec, v primeru realizacije prodaje/nakupa nepremičnine, plača davek na promet z nepremičninami, v višini 2% od pogodbeno dogovorjene prodajne vrednosti nepremičnine.


V primeru zanimanja nas kontaktirajte; agentka Tamara Gostiša, Tel: 00386-40-626-250,

E-mail: tgostisa@bazarealestate.com.


Lepo vabljeni k ogledu.