PRODANO!! 2-sobno stanovanje, Ljubljana - Trnovo, 215.000 EUR

V Trnovem prodamo simpatično, svetlo in delno prenovljeno 2-sobno stanovanje. Nahaja se na izjemni in iskani lokaciji Trnovo, v bližini kopališča Kolezija. V le nekaj korakih dospete do centra mesta, v neposredni bližini se nahaja OŠ, tik ob bloku je vrtec, do trgovine in pošte je dobrih 50 m. Dostop do obvoznice je enostaven in hiter.


Stanovanje se nahaja v tretjem nadstropju in ima idealno lego; spalni del je orientiran na vzhodni del, dnevno bivalni prostor na južno stran. Stanovanje obsega hodnik, spalnico, kopalnico s kadjo, ter dnevno-bivalnim prostorom povezanim s kuhinjo in jedilnico. Iz dnevnega prostora je izhod na zastekljen balkon (3,40 m2). Stanovanje je bilo v letu 2015 delno prenovljeno (nova okna, radiatorji, brušen parket, pleskanje). Potencialnemu kupcu omogoča veliko možnosti za preureditev tlorisa po lastnih željah.


Stanovanju pripada tudi kletna shramba. Parkiranje je omogočeno za zapornico. V objektu je tudi dvigalo. Stroški so odvisni od porabe (upravnik, elektrika, voda, ogrevanje – toplovod, optika, rezervni sklad itd.) in so sorazmerno nizki.


Stanovanje omogoča takojšnjo vselitev.


POGOJ PRODAJE: Pogoj lastnika nepremičnine je, da kupec, v primeru realizacije prodaje/nakupa nepremičnine, plača davek na promet nepremičnin v višini 2% od pogodbeno dogovorjene prodajne vrednosti nepremičnine.


V primeru zanimanja nas kontaktirajte; agent Andrej Štebal, Tel: 00386-40-301-083, E-mail: astebal@bazarealestate.com.


Vljudno vabljeni k ogledu.