PRODANO!! Hiša samostojna, Ljubljana Nove Jarše, 428.000 EUR

Hiša samostojna, Ljubljana – Nove Jarše, zgrajeno l. 2009, skupna izmera 165,53 m2, bivalni prostor 122,18 m2, garaža 31,35 m2, lopa 12 m2. Cena 445.000 EUR.


V Novih Jaršah prodamo novejšo samostojno enostanovanjsko hišo z dveme etažama, v skupni izmeri 122,18 m2 + 228 m2 pripadajočega zemljišča. Hiša se nahaja v mirnem delu naselja, v bližini se nahaja vsa potrebna infrastruktura; šola, vrtec, AC priključek in nakupovalno središče.


Hiša obsega pritličje in mansardo. Pritličje obsega vetrolov, hodnik, ločene toaletne prostore, kopalnico, utillity, shrambo, spalnico, kuhinjo z jedilnico ter velik bivalni prostor z izhodom na teraso. Mansarda obsega hodnik, ločen toaletni prostor, kopalnico in tri sobe. Možnost izvedbe ločenega stanovanja (vsi potrebni priključki). Ob hiši je lesena lopa z letno kuhinjo, ki nudi kulinarične užitke v poletnih mesecih. 


Okolica hiše je urejena s travnatimi površinami. Bodoči lastnik si lahko uredi vrt.

Hiša je bila zgrajena leta 2009. Grajena je iz kvalitetnih materialov, bambus parket, keramika, okna so lesena troslojna, protivlomna vrata, centralno plinsko peč, talno gretje. Vsa oprema je izdelana po meri in je vključena v ceno. Hiša ima vse priključke: elektrika, voda, kanalizacija, optika.


Stroški so nizki, v povprečju 160,00 EUR mesečno.


V garaži je prostor za eno vozilo, na dvorišču še dodatno parkirno mesto.


OGLASU JE PRILOŽENA VIZUALIZACIJA POTENCIALNE PREUREDITVE NOTRANJIH PROSTOROV TER ZUNANJE FASADE.


POGOJ PRODAJE: Pogoj lastnika nepremičnine je, da kupec, v primeru realizacije prodaje/nakupa nepremičnine, plača davek na promet nepremičnin v višini 2% od pogodbeno dogovorjene prodajne vrednosti nepremičnine.


V primeru zanimanja nas kontaktirajte; agent Andrej Štebal, Tel: 00386-40-301-083, E-mail: astebal@bazarealestate.com.


Lepo vabljeni k ogledu.