Poslovni prostor, Ljubljana Center, 2500,00 EUR/mesec + DDV.

V strogem centru mesta na Miklošičevi ulici oddamo prenovljen, opremljen in funkcionalno zasnovan poslovni prostor za namene pisarniške dejavnosti. V neposredni bližini so hoteli, banke, pošta, zavarovalnice, postaja LPP, sodišča, parkirne hiše ter številne restavracije.


Tloris obsega čudovito opremljeno sprejemno vežo s prehodom v pisarniški del, ki sestoji iz dveh večjih pisarn (23 m2), osrednjega dela (30 m2), dveh manjših pisarn (16 m2 in 13 m2), sejne sobe (21 m2), balkona (10 m2), kuhinjske niše ter sanitarij (10 m2). Možnost najema dodatnega dela pisarn v skupni izmeri 70 m2.


Pisarne, s pripadajočimi skupnimi deli, se nahajajo v prvem nadstropju, orientirane so na sever, vzhod in zahod. Pisarne so klimatizirane, imajo vse potrebne priključke za sodobno poslovanje (optična povezava), vsi prostori so povezani s pametno inštalacijo (videofon, alarm, kamere, regulacija klime, talnega ogrevanja, senčil). Parkiranje je možno v bližnji garažni hiši.


Tekoči obratovalni stroški pisarniških prostorov (električna energija, toplovod, voda, odvoz smeti) se obračunavajo glede na kvadraturo. Čiščenje skupnih prostorov, najetih prostorov, internet, telefon, NUSZ niso predmet ponudbe.


POGOJ NAJEMODAJALCA ZA SKLENITEV POSLA: Najemno razmerje se sklene za določen čas z možnostjo podaljšanja. Varščina v višini treh najemnin. Najemnik prevzame v plačilo del stroška priprave dokumentacije za sestavo najemne pogodbe, sestavo najemne pogodbe, sestavo zapisnika ter izvedbo primopredaje nepremičnine, sodelovanje pri prepisu naročnin, pripravo in hrambo slikovnega gradiva ter strošek pravnega svetovanja, po odvetniški tarifi, veljavni na dan sklenitve najemne pogodbe (+ DDV).


Za pogodbe o posredovanje v prometu z nepremičninami, ki jih sklenejo med seboj   gospodarski subjekti/pravne osebe - v primeru sklenitve najemne pogodbe, naročitelj prevzame v plačilo agencijske stroške v višini ene najemnine (+ DDV).


V primeru zanimanja nas kontaktirajte; Agent Andrej Štebal, Tel: 00386-40-301-083, E-mail: astebal@bazarealestate.com.


Vljudno vabljeni k ogledu.