ODDANO!! Poslovni prostor, Ljubljana Šiška, 15,00 EUR/m2/mesec

Na odlični lokaciji v Šiški oddamo opremljen poslovni prostor - penthouse, zgrajen l. 2005, v skupni izmeri 512 m2. Poslovni prostor se nahaja v urejeni in vzdrževani stavbi s 24-urnim varovanjem, recepcijo, restavracijo, banko in barom. V neposredni bližini je celotna infrastruktura; LPP, parkirna mesta, trgovski center, avtocestni priključek.


Poslovni prostor odlikuje moderno zasnovan tloris (Z lega), ki obsega obsega 5 pisarn, sejno sobo, sprejemno pisarno in čajno kuhinjo (opremljena s kuhalno ploščo, hladilnikom in pomivalnim strojem). Stene, z izjemo tistih, ki mejijo na sanitarije in sosednjo pisarno, so steklene in mobilne.


Upravljanje razsvetljave, ogrevanja in žaluzij je izvedeno daljinsko prek CNS sistema. Prostor je možno razdeliti v več samostojnih enot, obdržati trenutno zasnovo, ali pa izvesti popolnoma odprt tip pisarniških prostorov (open space). Pisalne mize, stoli in omare so visoko kakovostna pisarniška oprema, ki jo je možno v celoti uporabiti. V ceno je vključena tudi uporaba terase v velikosti 200 m2. Terasa obdana z lesom obkroža pisarniške prostore, z mini barom ter vrtno garnituro lahko služi kot prostor za sprostitev ali neformalna druženja. V souporabi so tudi skupni sanitarni prostori.


V objektu je dvigalo. V prostore se dostopa s ključem ali s pomočjo sistema za prepoznavanje E-key. Parkiranje je omogočeno v kletnih prostorih poslovne stavbe. Možen je najem štirih parkirnih mest ali več (cena po dogovoru). Na voljo so tudi zunanja parkirišča za obiskovalce, ki so brezplačna. Možnost hitrega prevzema prostorov.


Cena najema 15 EUR/m2/mesec + 22% DDV in ne vključuje stroškov. Stroški se gibljejo od (3,30EUR -3,50 EUR/m2/mesec). Ob podpisu pogodbe plačilo varščine v višini dveh mesečnih najemnin.


POGOJ NAJEMODAJALCA ZA SKLENITEV POSLA: Pogoj najemodajalca za sklenitev najemne pogodbe je, da najemnik prevzame del stroškov priprave dokumentacije za sestavo najemne pogodbe, sestave najemne pogodbe, sestave primopredajnega zapisnika in izvedbe primopredaje nepremičnine, sodelovanja pri prepisu naročnin oz. obveščanja upravnika in dobaviteljev o sklenjenem najemnem razmerju, priprave in hrambe listin ter slikovnega gradiva in pravnega svetovanja pri sklepanju najemnega razmerja (+ DDV).

Za pogodbe o posredovanje v prometu z nepremičninami, ki jih sklepajo med seboj   gospodarski subjekti/pravne osebe - v primeru sklenitve najemne pogodbe, najemnik prevzame v plačilo agencijske stroške v višini ene najemnine + DDV.


V primeru zanimanja, nas kontaktirajte; agent Andrej Štebal, Tel: 00386-40-301-083, E-mail: astebal@bazarealestate.com.

 

Lepo vabljeni k ogledu.