PRODANO!! 2-sobno stanovanje, Ljubljana Bežigrad, 350.000 EUR

2-sobno stanovanje, Ljubljana - Bežigrad, zgrajeno l. 1932, prenovljeno l. 2019, 1./5.nad,, skupna površina 108,80 m2, bivalni prostor 86,40 m2, balkon 4,70 m2, klet 8,70 m2, podstreha 9,00 m2. Možna preureditev v 3-sobno stanovanje. Cena: 350.000 EUR.


V edinstvenih Fondovih blokih za Bežigradom prodamo popolnoma prenovljeno 2-sobno stanovanje v 1. nadstropju urejenega bloka brez dvigala. Stanovanje je orientirano proti vzhodu, jugu in zahodu, je izjemno svetlo in ima čudovit pogled na Plečnikov stadion. V bližini se nahaja vsa potrebna infrastruktura – trgovina, LPP postajališče, osnovna šola, vrtec, itd.


Stanovanje obsega predprostor z vgradnimi omarami, odprt bivalni prostor s kuhinjo in jedilnico, kopalnico s tušem, spalnico z walk-in garderobo ter dva balkona. Stanovanju pripadata tudi klet ter dodatna shramba na podstrešju. Na dvorišču bloka je na voljo več parkirnih mest. Stanovanje je možno preurediti v 3-sobno stanovanje.


Stanovanje je bilo v celoti prenovljeno leta 2019 z vrhunskimi materiali (parket – beli hrast, pametne inštalacije Entia itd.), vsa okna so lesena s trojno zasteklitvijo, senčila - roloji, klima. Fasada v bloku je bila prenovljena nekaj let nazaj. Kuhinja je polno opremljena, ostala oprema po dogovoru.

Stroški so odvisni od porabe (upravnik MASTRA d.o.o., ogrevanje – toplovod, elektrika, internet – optika, rezervni sklad).


POGOJ PRODAJE: Pogoj lastnika nepremičnine je, da kupec, v primeru realizacije prodaje/nakupa nepremičnine, plača davek na promet z nepremičninami v višini 2% od pogodbeno dogovorjene prodajne vrednosti nepremičnine.


V primeru zanimanja nas kontaktirajte; agentka Tamara Gostiša, Tel: 00386-40-626-250,

E-mail: tgostisa@bazarealestate.com.


Lepo vabljeni k ogledu.