ODDANO!! 3-sobno stanovanje, Ljubljana Center, 2300,00 EUR/mesec

V prestižnem objektu Vila Urbana, v strogem centru prestolnice, oddamo funkcionalno zasnovano, luksuzno opremljeno 3-sobno stanovanje s prostorno teraso ter pogledom na stari del mesta in reko Ljubljanico. Odlična mikrolokacija omogoča udobno bivanje v centru mesta; v stavbi Vila Urbana se nahajajo trgovina, lekarna, v neposredni bližini se nahajajo banke, restavracije, pošta, tržnica, parkirna hiša itd.


Stanovanje se nahaja v 5. nadstropju urejene stavbe s 24-urnim varovanjem in recepcijo. Obsega predsobo z vgradnimi omarami, dnevni WC, utility prostor s pralnim in sušilnim strojem, kabinet / sobo, velik dnevni prostor s kuhinjo in jedilnico, zastekljeno teraso ter spalnico, v kateri je kopalnica s tušem in masažno kadjo.


Spalnica je orientirana proti severu, bivalni prostor pa proti zahodu in severu. Stanovanje je izjemno svetlo in funkcionalno opremljeno. Pripada mu tudi parkirno mesto v kletni garaži.


Stanovanje se oddaja popolnoma opremljeno z opremo višje kakovosti, v kuhinji je pomivalni stroj, otok s kuhalno ploščo in japonskim žarom, pečica, napa, hladilnik z zamrzovalnikom, v utilityju sta pralni in sušilni stroj. V vseh prostorih so UTP priključki.


Stroški so odvisni od porabe (upravnik Valina, elektrika, voda, ogrevanje, internet). V stanovanju je prezračevalni sistem ter talno gretje.


Primerno za pare, posameznike in tuja predstavništva. Varščina 3 x znesek najemnine.


POGOJ NAJEMODAJALCA ZA SKLENITEV POSLA: Pogoj najemodajalca za sklenitev najemne pogodbe je, da najemnik prevzame del stroškov priprave dokumentacije za sestavo najemne pogodbe, sestave najemne pogodbe, sestave primopredajnega zapisnika in izvedbe primopredaje nepremičnine, sodelovanja pri prepisu naročnin oz. obveščanja upravnika in dobaviteljev o sklenjenem najemnem razmerju, priprave in hrambe listin ter slikovnega gradiva in pravnega svetovanja pri sklepanju najemnega razmerja (+ DDV).

Za pogodbe o posredovanje v prometu z nepremičninami, ki jih sklepajo med seboj   gospodarski subjekti/pravne osebe - v primeru sklenitve najemne pogodbe, najemnik prevzame v plačilo agencijske stroške v višini ene najemnine + DDV.


V primeru zanimanja nas kontaktirajte; agentka Tamara Gostiša, Tel: 00386-40-626-250,

E-mail: tgostisa@bazarealestate.com.


Vljudno vabljeni k ogledu.