ODDANO!! 3-sobno stanovanje, Ljubljana Center, 1200,00 EUR/mesec

V bližini mestnega jedra, nedaleč od ljubljanske tržnice, oddamo prekrasno opremljeno, svetlo in funkcionalno razporejeno 3-sobno stanovanje, v skupni izmeri 83 m2.


Stanovanje se, bližini mestnega jedra navkljub, nahaja na mirni lokaciji, v neposredni bližini pa se nahaja tudi vsa potrebna infrastrukturan (banka, pošta, vrtec, osnovna šola, zdravstveni dom, LPP postaja ipd.).


Funkcionalno zasnovan tloris obsega prehodno in svetlo dnevno sobo z delovnim kotičkom, popolnoma opremljeno kuhinjo z prečudovitim jedilnim kotičkom, dve prostorni spalnici z gaderobnimi omarami, udoben balkon s pogledom na grajski hrib ter kopalnico s tušem in pralnim strojem. Stanovanje se oddaja popolnoma opremljeno.

 

Več informacij o stroških ob ogledu, stanovanje je vseljivo od 14.08.2019, oddaja se za obdobje 11-ih mesecev, z možnostjo podaljšanja.

 

Primerno za urejene posameznike, pare ali manjše družine.


POGOJ NAJEMODAJALCA ZA SKLENITEV POSLA: Pogoj najemodajalca za sklenitev najemne pogodbe je, da najemnik prevzame del stroškov priprave dokumentacije za sestavo najemne pogodbe, sestave najemne pogodbe, sestave primopredajnega zapisnika in izvedbe primopredaje nepremičnine, sodelovanja pri prepisu naročnin oz. obveščanja upravnika in dobaviteljev o sklenjenem najemnem razmerju, priprave in hrambe listin ter slikovnega gradiva in pravnega svetovanja pri sklepanju najemnega razmerja (+ DDV).

Za pogodbe o posredovanje v prometu z nepremičninami, ki jih sklepajo med seboj   gospodarski subjekti/pravne osebe - v primeru sklenitve najemne pogodbe, najemnik prevzame v plačilo agencijske stroške v višini ene najemnine + DDV.

 

V primeru zanimanja, nas kontaktirajte; Agentka Brina Sotlar, Tel: 00386-40-626-215, E-mail: bsotlar@bazarealestate.com.


Vljudno vabljeni k ogledu.