ODDANO!! 3-sobno stanovanje, Ljubljana Center, 1200,00 EUR/mesec

V bližini mestnega jedra, nedaleč od ljubljanske tržnice, oddamo prekrasno opremljeno, svetlo in funkcionalno razporejeno 3-sobno stanovanje, v skupni izmeri 83 m2.


Stanovanje se, bližini mestnega jedra navkljub, nahaja na mirni lokaciji, v neposredni bližini pa se nahaja tudi vsa potrebna infrastrukturan (banka, pošta, vrtec, osnovna šola, zdravstveni dom, LPP postaja ipd.).


Funkcionalno zasnovan tloris obsega prehodno in svetlo dnevno sobo z delovnim kotičkom, popolnoma opremljeno kuhinjo z prečudovitim jedilnim kotičkom, dve prostorni spalnici z gaderobnimi omarami, udoben balkon s pogledom na grajski hrib ter kopalnico s tušem in pralnim strojem. Stanovanje se oddaja popolnoma opremljeno.

 

Več informacij o stroških ob ogledu, stanovanje je vseljivo od 14.08.2019, oddaja se za obdobje 11-ih mesecev, z možnostjo podaljšanja.

 

Primerno za urejene posameznike, pare ali manjše družine.


POGOJ NAJEMODAJALCA ZA SKLENITEV POSLA: Najemnik prevzame v plačilo del stroška priprave dokumentacije za sestavo najemne pogodbe, sestavo najemne pogodbe, sestavo zapisnika ter izvedbo primopredaje nepremičnine, sodelovanje pri prepisu naročnin, pripravo in hrambo slikovnega gradiva ter strošek pravnega svetovanja, po odvetniški tarifi, veljavni na dan sklenitve najemne pogodbe (+ DDV).


Za pogodbe o posredovanje v prometu z nepremičninami, ki jih sklenejo med seboj gospodarski subjekti/pravne osebe - v primeru sklenitve najemne pogodbe, najemnik prevzame v plačilo agencijske stroške v višini ene najemnine + DDV.

 

Za pogodbe o posredovanje v prometu z nepremičninami, ki jih sklenejo med seboj   gospodarski subjekti/pravne osebe - v primeru sklenitve najemne pogodbe, naročitelj prevzame v plačilo agencijske stroške v višini ene najemnine.

 

V primeru zanimanja nas kontaktirajte; agentka Bernarda Jamnik, tel: 0038640/437-657, e-mail: bjamnik@bazarealestate.com.


Lepo vabljeni k ogledu.