PRODANO!! 2-sobno stanovanje, Ljubljana Moste, 158.000 EUR

V Mostah, tik ob tržnici, prodamo funkcionalno opremljeno 2-sobno stanovanje v 12. nadstropju urejenega bloka z dvemi dvigali. V neposredni bližini bloka je trgovina, osnovna šola, vrtec, gimnazija, LPP postajališče, banka, pošta, itd. V bloku je bila leta 2017 obnovljena fasada, prav tako so bila menjana okna v stanovanju.

 

Stanovanje je orientirano proti vzhodu in jugu, je izjemno svetlo in se ponaša s čudovitim razgledom na Ljubljano. Obsega hodnik, kopalnico, ločen WC, spalnico, kuhinjo z jedilnico ter dnevno sobo z izhodom na balkon. Možna je združitev kopalnice in WC. V najemu je tudi dodatna shramba na stopnišču. Stanovanje lahko ostane v celoti opremljeno.

 

Stroški so odvisni od porabe (upravnik – Dom občanov Nove Fužine, elektrika, voda, toplovod, optika, rezervni sklad itd.).

 

POGOJ PRODAJE: Pogoj lastnika nepremičnine je, da kupec v primeru realizacije prodaje/nakupa nepremičnine plača davek na promet z nepremičninami v višini 2 % od pogodbeno dogovorjene prodajne vrednosti nepremičnine.

 

V primeru zanimanja nas kontaktirajte; agentka Tamara Gostiša, Tel: 00386-40-626-250,

E-mail: tgostisa@bazarealestate.com.

 

Lepo vabljeni k ogledu.