ODDANO!! 3-sobno stanovanje, Ljubljana Vič, 1140,00 EUR/mesec

V novejši, arhitekturno lepo zasnovani in mirni soseski, oddamo funkcionalno razporejeno ter opremljeno 3-sobno stanovanje. V bližini so zelene sprehajalne poti (PST in Mostec), ki ponujajo različne možnosti rekreacije. Okoliška infrastruktura zajema trgovine, pošto, banko, vrtec, šole, hiter dostop do obvoznice in postajališče LPP (proga št. 14).


Stanovanje je orientirano proti zahodu, odlikujejo ga velika okna z zunanjimi in notranjimi senčili, ki prostor prijetno napolnijo s svetlobo. Nahaja se v tretjem nadstropju, ki je s panoramskim dvigalom povezano s podzemno garažo, v kateri sta dve pripadajoči parkirni mesti tik ob vhodu. Stanovanje obsega prostoren dnevni prostor, ki je povezan z jedilnico in popolnoma opremljeno kuhinjo (steklokeramična kuhalna plošča, napa, pomivalni stroj, hladilnik, zamrzovalnik, posoda), zakonsko spalnico, sobo z balkonom in utility prostor z omarami. V kopalnici je kad in pralno-sušilni stroj. Pripada mu tudi shramba. Stanovanje ima centralno ogrevanje, je klimatizirano, dobro izolirano in ponuja udobno bivanje.


Stroški so odvisni od porabe (upravnik, elektrika, voda, ogrevanje, optika).


Primerno za posameznika, par ali družino. Zaželen dolgoročen najem (11 mesecev, z možnostjo podaljšanja), varščina – 2x najemnina.


POGOJ NAJEMODAJALCA ZA SKLENITEV POSLA: Pogoj najemodajalca za sklenitev najemne pogodbe je, da najemnik prevzame del stroškov priprave dokumentacije za sestavo najemne pogodbe, sestave najemne pogodbe, sestave primopredajnega zapisnika in izvedbe primopredaje nepremičnine, sodelovanja pri prepisu naročnin oz. obveščanja upravnika in dobaviteljev o sklenjenem najemnem razmerju, priprave in hrambe listin ter slikovnega gradiva in pravnega svetovanja pri sklepanju najemnega razmerja (+ DDV).

Za pogodbe o posredovanje v prometu z nepremičninami, ki jih sklepajo med seboj   gospodarski subjekti/pravne osebe - v primeru sklenitve najemne pogodbe, najemnik prevzame v plačilo agencijske stroške v višini ene najemnine + DDV.


V primeru zanimanja nas kontaktirajte; agentka Anica Paska Sešek, Tel: 00386-40-626-216,

E-mail: apsesek@bazarealestate.com.


Lepo vabljeni k ogledu.