Hiša samostojna, Ljubljana Rakovnik, 3600,00 EUR/mesec (3x 3-sobno stanovanje, 1200,00 EUR/mesec/enoto)

Samostojna hiša s 3 ločenimi stanovanji, Ljubljana – Rakovnik, zgrajeno 1972, popolnoma prenovljeno 2021, P+1+2, ločeni vhodi, S-J, površina 240 m2, atrij, 2 balkona. Cena: 3.600 EUR/mesec.


Oddamo tri stanovanja v popolnoma prenovljeni stanovanjski hiši v Ljubljani. Stanovanja so ločena z notranjim stopniščem, kar omogoča zasebnost, zvočna izolacija sten in tal pa minimalen hrup. Spodnje pritlično stanovanje ima svoj atrij z zelenico površine cca 40 m2. Na voljo je tudi skupna zelenica na zahodni strani hiše ter 6 tlakovanih parkirnih mest na ograjenem dvorišču. Razdalja do centra mesta je 2 km, do ljubljanske Špice pa le 8 minut hoje. V okolici se nahajajo trgovina, lekarna, LPP postaja (300 m) in železniška postaja Rakovnik (600 m).


Vsako stanovanje obsega dve spalnici orientirani na sever oziroma vzhod; večja spalnica je opremljena z zakonsko posteljo in omarami. Na južni strani se nahaja velik dnevni prostor s kuhinjo ter izhodom na atrij oz. balkon po celotni širini hiše. Dnevni prostor in kuhinja sta opremljena, zelo svetla, s prelepim razgledom na atrij ter Krim. V vsakem stanovanju se nahaja kopalnica s tušem in wc-jem ter ločena shramba s pralnim in sušilnim strojem. Shramba se načeloma lahko uporablja tudi kot kabinet in se s tem pridobi dodatna soba. Na hodniku so na voljo vgradne omare. Po dogovoru lahko lastnik zagotovi še dodatno opremo.


Hiša je bila prenovljena; tlaki, ogrevanje, inštalacije, okna, termo in zvočna izolacija tal in sten, streha, fasada in pohištvo. V stanovanjih je napeljano talno gretje preko toplotne črpalke. Hiša je prezračevana s sistemom rekuperacije zraka. Optika je pripravljena za vsako stanovanje ločeno. Dvigala ni. Čiščenje skupnih prostorov bo organizirano po dogovoru. Hiša ni podkletena, shramba se nahaja v vsakem posameznem stanovanju. Števci so ločeni za elektriko, poraba vode in strošek ogrevanja pa se bosta delila po stanovanjih. Nameščeni bodo še komarniki, žaluzije in domofon.


Mesečni stroški znašajo cca 150 EUR na stanovanje. Varščina ob vselitvi znaša 1 najemnino. Hiša se oddaja opremljena in še ni bila vseljena. Zaželen je dolgoročni najem celotne hiše. Na voljo je takoj.

Manjši hišni ljubljenčki so dovoljeni.


POGOJ NAJEMA: Najemnik prevzame v plačilo del stroška priprave dokumentacije za sestavo najemne pogodbe, sestavo najemne pogodbe, sestavo zapisnika ter izvedbo primopredaje nepremičnine, sodelovanje pri prepisu naročnin, pripravo in hrambo slikovnega gradiva ter strošek pravnega svetovanja, po odvetniški tarifi, veljavni na dan sklenitve najemne pogodbe (+ DDV).

Za pogodbe o posredovanje v prometu z nepremičninami, ki jih sklenejo med seboj gospodarski subjekti/pravne osebe - v primeru sklenitve najemne pogodbe, najemnik prevzame v plačilo agencijske stroške v višini ene najemnine + DDV.


V primeru zanimanja nas kontaktirajte; agentka Katja Sraka, Tel: 00386-41-291-052,

E-mail: ksraka@bazarealestate.com.


Lepo vabljeni k ogledu.