V MIROVANJU!! 3-sobno stanovanje, Ljubljana Vič, 279.000 EUR

V prekrasnem naselju Nova Grbina prodamo funkcionalno razporejeno 3-sobno stanovanje, s pripadajočo kletjo in možnostjo dokupa parkirnega mesta v pokriti garaži z avtomatskimi dvižnimi vrati. Novejše naselje odlikuje odlična okoliška infrastruktura (bližina centra in obvoznice); trgovina, banka, LPP postaja, vrtec, šola, gimnazija Vič itd.

 

3-sobno stanovanje je funkcionalno zasnovano in obsega prostoren hodnik, dnevno-bivalni prostor v povezavi s kuhinjo ter izhodom na zaprt in odprt del terase (preurejeno z gradbenim dovoljenjem), ki povečata bivalni prostor tako v zimskem in letnem času, 2 spalnici, prostoren utility, kopalnico ter WC. Stanovanje se prodaja delno opremljeno, odvisno od želja in potreb.

 

Centralno ogrevanje, Upravnik – Aktiva, stroški odvisni od porabe, položnice na vpogled na željo potencialnega kupca.

 

Stanovanje je opremljeno z domofonom za odpiranje vhodnih vrat v stavbo. Domofon, internetni priključek, organizirano varovanje stavbe in pripadajočih prostorov, Parkiranje omogočeno na zunanjem parkirišču naselja in možnostjo dokupa parkirnega mesta v pokriti garaži z avtomatskimi dvižnimi vrati.

 

Primerno za posameznika, par, manjšo družino, stanovanje nudi udobje mirne in urejene stanovanjske soseske ter bližine centra mesta. Ogledi možni 1. ali 15. v mesecu.

 

Oglasu je priložena vizualizacija potencialne preureditve notranjih prostorov.

 

POGOJ PRODAJE: Pogoj lastnika nepremičnine je, da kupec v primeru realizacije prodaje/nakupa nepremičnine plača davek na promet nepremičnin v višini 2% od pogodbeno dogovorjene vrednosti nepremičnine.

 

V primeru zanimanja, nas kontaktirajte; agent Andrej Štebal, Tel: 00386-40-301-083, E-mail: astebal@bazarealestate.com.

 

Lepo vabljeni k ogledu.