Poslovni prostor - kombiniran prostor, Ljubljana Center, 2400,00 EUR + DDV/mesec

Na frekventni lokaciji, v strogem centru Ljubljane, oddamo svetel, čudovito opremljen poslovni prostor. V bližini so številne restavracije in kavarne, hoteli, banke, pošta, zavarovalnice, trgovina, postaja LPP, sodišča, parkirne hiše itd.


Poslovni prostor obsega pritličje in klet. V pritličju se nahajajo večji prostor z izložbo, dve sobi, čajna kuhinja in WC. V kleti je shramba velikosti 40 m2. Prostori so primerni za različne dejavnosti (trgovina, salon, butik, atelje itd.). Orientirani so proti severu in so izjemno svetli. Možna je združitev prostorov z dodatnimi prostori velikosti 93,70 m2.


Stroški se plačujejo po porabi (upravnik SPL, internet, ogrevanje - toplovod, elektrika, voda). Varščina po dogovoru.


POGOJ ODDAJE: POGOJ NAJEMODAJALCA ZA SKLENITEV POSLA: Najemnik prevzame v plačilo del stroška priprave dokumentacije za sestavo najemne pogodbe, sestavo najemne pogodbe, sestavo zapisnika ter izvedbo primopredaje nepremičnine, sodelovanje pri prepisu naročnin, pripravo in hrambo slikovnega gradiva ter strošek pravnega svetovanja, po odvetniški tarifi, veljavni na dan sklenitve najemne pogodbe (+ DDV).


Za pogodbe o posredovanje v prometu z nepremičninami, ki jih sklenejo med seboj gospodarski subjekti/pravne osebe - v primeru sklenitve najemne pogodbe, najemnik prevzame v plačilo agencijske stroške v višini ene najemnine + DDV.


V primeru zanimanja nas kontaktirajte; agentka Tamara Gostiša, Tel: 00386-40-452-362,

E-mail: tgostisa@bazarealestate.com.


Lepo vabljeni k ogledu.