PRODANO!! Hiša vrstna, Ljubljana Novo Polje, 318.000 EUR

OGLASU JE PRILOŽENA VIZUALIZACIJA POTENCIALNE UREDITVE NOTRANJIH PROSTOROV.


Hiša vrstna, Ljubljana Novo Polje, zgrajena l. 1972, streha obnovljena 2016, K+P+1, skupna površina 177,30 m2, zemljišče z vrtom 253 m2, garaža v kleti. Cena: 318.000 EUR.


Na izjemni lokaciji v Novem Polju prodamo prostorno sončno vrstno hišo sredi prijetnega spalnega naselja vrstnih hiš. Okoliška infrastruktura obsega bližino šole in vrtca, parka z otroškimi igrali, trgovine, pošte, avtobusne postaje LPP ter železniške postaje. Lokacija omogoča hiter dostop do avtoceste in središča Ljubljane. Parkiranje je omogočeno v kletni garaži ali na skupnem parkirišču.


Prostori v hiši so razporejeni v treh etažah. Bivalna površina nadstropja in pritličja obsega velikost 78,50 m2. Pritličje je sončno in lepo razporejeno, orientirano na zahodno stran ter obsega dnevno sobo z izhodom na teraso in vrt, kuhinjo in sanitarije. V prvem nadstropju so tri spalnice in kopalnica, dve spalnici imata izhod na balkon. Tloris nudi funkcionalno razporeditev in veliko svetlobe v vseh prostorih. Kletni prostori imajo naravno svetlobo in obsegajo dve shrambi, dve sobi, pralnico, kurilnico in garažo.


Internet je širokopasovni, ogrevanje je radiatorji, kombinirano na kurilno olje, trda goriva in elektriko. 


Streha je znamke Bramac in je bila (skupaj z izolacijo) zamenjana l.2016. Obnovljena je tudi keramika na terasi in v predsobi. Stroški so odvisni od porabe. Vsi števci so ločeni. Možna je vgradnja toplotne črpalke (tudi voda-voda).


Hiša ima gradbeno in uporabno dovoljenje, energetsko izkaznico in je brez bremen. Prodaja se neopremljena in potrebuje nekaj osvežitve. Popolna je za družine, saj je poleg zasebnega vrtička tudi okolica primerna - naselje z umirjenim prometom in parki ter bližino vrtca in šole.


POGOJ PRODAJE: Naročitelj storitve, v primeru realizacije prodaje/nakupa nepremičnine, plača agencijsko provizijo v višini 2 % od pogodbeno dogovorjene prodajne vrednosti nepremičnine + DDV.


V primeru zanimanja nas kontaktirajte; agentka Mina Lunder, Tel: 00386-40-626-225, E-mail: mlunder@bazarealestate.com.


Lepo vabljeni k ogledu.