ODDANO!! 3-sobno stanovanje, Ljubljana Trnovo, 930,00 EUR/mesec

3-sobno stanovanje, Ljubljana Trnovo, zgrajeno l. 1895, popolnoma prenovljeno 2016, mansarda v hiši, ločen vhod, JV-SZ lega, skupna površina 93 m2 (15 m2 galerija), parkirišče. Cena: 930,00 EUR/mesec.


V Trnovem oddamo čudovito in arhitekturno dovršeno 3-sobno stanovanje. Nahaja se v mansardi hiše, v neposredni bližini Barjanske ceste. Okoliška infrastruktura zagotavlja bližino LPP postajališč, restavracij, trgovine, osnovne šole Livada, večih enot vrtcev, sprehajalnih poti ob Malem Grabnu in bližino centra.


Stanovanje obsega dnevni prostor s kuhinjo, spalnico ter sobo s 15 m2 galerijo. Dnevni prostor je orientiran na JZ s francoskim balkonom in lepim razgledom. Stanovanje je zelo prostorno in pohodno, le strop galerije je nekoliko nižji. Kuhinja je nova in opremljena s pečico, kuhalnikom, pomivalnim strojem, napo in hladilnikom. Kopalnica je opremljena s tušem, wc-jem in pralnim strojem.


Stanovanje je klimatizirano. Optika in internet sta urejena. Ogrevanje je centralno na mestni plin z ločeno plinsko pečjo ter ločenimi števci za plin, elektriko in vodo. Povprečni mesečni stroški znašajo 110 EUR na mesec. Pred hišo je na voljo skupna drvarnica za shranjevanje koles. Parkiranje je možno na makadamskem parkirišču v bližini ali na ulici z mestno dovolilnico.


Manjši hišni ljubljenčki so dovoljeni. Stanovanje je opremljeno in na voljo takoj, zaželjen je dolgoročni najem. Varščina ob vselitvi znaša dve najemnini.


POGOJ NAJEMODAJALCA ZA SKLENITEV POSLA: Pogoj najemodajalca za sklenitev najemne pogodbe je, da najemnik prevzame del stroškov priprave dokumentacije za sestavo najemne pogodbe, sestave najemne pogodbe, sestave primopredajnega zapisnika in izvedbe primopredaje nepremičnine, sodelovanja pri prepisu naročnin oz. obveščanja upravnika in dobaviteljev o sklenjenem najemnem razmerju, priprave in hrambe listin ter slikovnega gradiva in pravnega svetovanja pri sklepanju najemnega razmerja (+ DDV).

Za pogodbe o posredovanje v prometu z nepremičninami, ki jih sklepajo med seboj   gospodarski subjekti/pravne osebe - v primeru sklenitve najemne pogodbe, najemnik prevzame v plačilo agencijske stroške v višini ene najemnine + DDV.


V primeru zanimanja nas kontaktirajte; agentka Katja Sraka, Tel: 00386-41-291-052,

E-mail: ksraka@bazarealestate.com.


Lepo vabljeni k ogledu.