PRODANO!! Hiša samostojna, Ljubljana okolica - Gradež, 249.900 EUR

Hiša samostojna, Gradež pri Turjaku, zgrajena l. 2009, obnovljena l. 2020, P+1, skupna površina 176,00 m2, neto površina 156,00 m2, zemljišče v skupni izmeri 770,00 m2. Cena: 249.900  EUR.


OGLASU JE PRILOŽENA VIZUALIZACIJA POTENCIALNE UREDITVE NOTRANJIH PROSTOROV.


V naselju individualnih hiš, v mirnem kraju Gradež pri Turjaku, prodamo čudovito obnovljeno samostojno hišo v dveh etažah v skupni izmeri 176,00 m2. Hiša stoji na sončni lokaciji, na robu obdani z drevesi. Površina zemljišča znaša 770,00 m2 ter zajema vrt okoli hiše v izmeri 470,00 m2 in teraso za letno kuhinjo na dvignjenem nivoju.  Okoliška infrastruktura obsega bližino šole, vrtca, trgovine in pošte le 3min vožnje od hiše, do Škofljice je vožnje le 12min.


Hiša obsega pritličje in nadstropje. Pritličje sestavljajo velik in prostorni bivalni prostor s kuhinjo in jedilnico, spalnica, WC, kopalnica in kurilnica. Prvo nadstropje obsega glavno spalnico z izhodom na balkon, manjšo spalnico ter veliko sobo z balkonom, ki se jo lahko razdeli na 2 otroški sobi. V nadstropju sta tudi kopalnica ter ločen WC. Prostori so zelo prijetni, zračni in svetli. Hiša je bila popolnoma obnovljena l.2020, ko so bila zamenjana vsa vrata, luči, zunanje in notranje ploščice ter so bile prepleskane notranje stene in fasada.


Ogrevanje v hiši je predvideno z radiatorji na toplotno črpalko ter kaminom, kopalnice so opremljene s talnim gretjem, kar predstavlja nizke mesečne stroške. Debelina izolacije je 15cm in pripomore k velikemu prihranku energije ter ugodno notranjo temperaturo. Hiša je priključena na elektriko, vodovod in triprekatno greznico. Internet priključek je na hiši, 100 MB/s.


Dokumenti so urejeni: ZK brez bremen in gradbeno dovoljenje. Hiša je primerna za pare in družine, ki imajo radi naravo in umirjeno okolico ter lastni vrt pod drevesi.


POGOJ PRODAJE: Pogoj lastnika nepremičnine je, da kupec v primeru realizacije prodaje/nakupa nepremičnine, plača davek na promet z nepremičninami v višini 2% od pogodbeno dogovorjene prodajne vrednosti nepremičnine.


V primeru zanimanja nas kontaktirajte; agentka Mina Lunder, Tel: 00386-40-626-225, E-mail: mlunder@bazarealestate.com.


Lepo vabljeni k ogledu.