ODDANO!! 4-sobno stanovanje, Ljubljana center, 1000,00 EUR/mesec

4-sobno stanovanje, Ljubljana Center, zgrajeno l. 1957, 3./6.nad., skupna površina 91,00 m2, neto površina 83,70 m2, balkon 3,20 m2, klet 4,70 m2. Cena: 1000,00 EUR/mesec.


Na odlični lokaciji v centru Ljubljane, na Kersnikovi ulici, oddamo 4-sobno stanovanje v 3. nadstropju urejenega bloka z dvigalom. V bližini je vsa potrebna infrastruktura za udobno bivanje v središču mesta – trgovina, pošta, banka, knjižnica, osnovna šola, parkirna hiša, LPP postajališče, številne restavracije in kavarne.


Stanovanje obsega prostoren hodnik z vgradnimi omarami, bivalno kuhinjo s shrambo, štiri sobe (ena od omenjenih sob ima izhod na balkon), kopalnico ter dodatne sanitarije. Stanovanju pripada tudi shramba v kleti. Prostori so orientirani proti zahodu, kuhinja pa proti severu. V kratkem bodo menjana okna. Stanovanje je delno opremljeno, opremo lahko najemnik po dogovoru zamenja s svojo. Varščina 1x najemnina.


Stroški so odvisni od porabe (upravnik Upradom, ogrevanje – toplovod, kuhanje in topla voda – plin, elektrika, optični internet).


POGOJ NAJEMODAJALCA ZA SKLENITEV POSLA: Pogoj najemodajalca za sklenitev najemne pogodbe je, da najemnik prevzame del stroškov priprave dokumentacije za sestavo najemne pogodbe, sestave najemne pogodbe, sestave primopredajnega zapisnika in izvedbe primopredaje nepremičnine, sodelovanja pri prepisu naročnin oz. obveščanja upravnika in dobaviteljev o sklenjenem najemnem razmerju, priprave in hrambe listin ter slikovnega gradiva in pravnega svetovanja pri sklepanju najemnega razmerja (+ DDV).

Za pogodbe o posredovanje v prometu z nepremičninami, ki jih sklepajo med seboj   gospodarski subjekti/pravne osebe - v primeru sklenitve najemne pogodbe, najemnik prevzame v plačilo agencijske stroške v višini ene najemnine + DDV.


V primeru zanimanja nas kontaktirajte; agentka Tamara Gostiša, Tel: 00386-40-626-250,

E-mail: tgostisa@bazarealestate.com.


Lepo vabljeni k ogledu.