PRODANO!! 3-sobno dupleks stanovanje, Ljubljana Šiška, 280.000 EUR

3-sobno dupleks stanovanje, “penthouse”, Ljubljana, Šiška - Celovški dvori, zgrajeno l. 2009, 7/7 nad., dvigalo, bruto izmera 144,40 m2, neto izmera stanovanja 74,90 m2, loža 9,90 m2, 2 terasi 42,40 m2, shramba 17,20 m2, 2 parkirni mesti v podzemni garaži. Cena 280.000 EUR.


Na atraktivni lokaciji prodamo izjemno svetlo in moderno 3-sobno dupleks stanovanje, ki se nahaja v najvišjem nadstropju urejene stavbe in ponuja enkraten pogled na okolico in Ljubljanski grad. V neposredni bližini je na voljo vsa infrastruktura (otroško igrišče, vrtec, šola, trgovine, lekarna, postajališče LPP, hiter dostop do obvoznice itd.).


Stanovanje je orientirano proti V/J in se razprostira v dveh nadstropjih. Odlikujejo ga velika panoramska okna, ki omogočajo prijetno svetlobo in zračnost. Spodnje nadstropje obsega odprt dnevno bivalni prostor z jedilnico in kuhinjo, spalnico, otroško sobo, predprostor in kopalnico s kadjo. Po vsej dolžini poteka loža, do katere je dostop iz vseh prostorov. V zgornjem nadstropju se nahaja zimski vrt, ki ponuja več možnosti ureditve (delovni kotiček, spalnica, atelje). Za druženje in sproščanje sta na voljo dve prostorni terasi. Stanovanje ima tri klimatske naprave. V podzemni garaži sta dve lastniški parkirni mesti (25,54 m2) tik ob shrambi.


Ogrevanje je na mestni toplovod s talnimi radiatorji, v stanovanju je tudi talno gretje, ki se upravlja s termostatom. Stroški so odvisni od porabe (upravnik SPL, elektrika, voda, ogrevanje).


Stanovanje je vpisano v ZK, brez bremen, vseljivo po dogovoru. Možnost menjave za manjše stanovanje z doplačilom.

Prijetno in udobno stanovanje, ki ponuja kakovostno bivanje tako posamezniku, paru kot družini.


POGOJ PRODAJE: Naročitelj storitve v primeru realizacije prodaje/nakupa nepremičnine, plača agencijsko provizijo v višini 2 % od pogodbeno dogovorjene prodajne vrednosti nepremičnine + DDV.


V primeru zanimanja, nas kontaktirajte; agentka Anica Paska Sešek, Tel: 00386-40-626-216, E-mail: apsesek@bazarealestate.com.


Vljudno vabljeni k ogledu.