ODDANO!! 4-sobno stanovanje, Ljubljana Bežigrad, 1400,00 EUR/mesec

V Stožicah oddamo prekrasno, sončno in funkcionalno razporejeno 4-sobno stanovanje, s teraso in tremi parkirnimi mesti v garaži. Nahaja se v 3.nadstopju novejše večstanovanjske hiše z dvigalom. Razporeditev obsega hodnik, funkcionalni zasnovan dnevno - kuhinjski prostor, dve ločeni manjši sobi (ena od sob ima izhod na teraso), kopalnica, ločen WC ter večja spalnica z izhodom na teraso. Neto stanovanjske površine je 98,10 m2, terasa v velikosti 10,50 m2. 


Stanovanje se oddaja delno opremljeno - z vsemi vgradnimi omarami, po želji sedežna garnitura, jedilni stoli in miza, zakonska postelja in pralni stroj.

 

Ogrevanje je na plin, internet preko optičnega kabla.

 

V bližini se nahaja vsa pomembna infrastruktura, vrtec, šola in fakultete ter AC priključek. Stanovanje je primerno za družine ali pare.

 

Selitev je možna po 1.4.2020.  Stanovanje se oddaja za obdobje 3 let z možnostjo podaljšanja. Najemnik ob sklenitvi pogodbe plača 2 varščini.

 

POGOJ NAJEMODAJALCA ZA SKLENITEV POSLA: Najemnik prevzame v plačilo del stroška priprave dokumentacije za sestavo najemne pogodbe, sestavo najemne pogodbe, sestavo zapisnika ter izvedbo primopredaje nepremičnine, sodelovanje pri prepisu naročnin, pripravo in hrambo slikovnega gradiva ter strošek pravnega svetovanja, po odvetniški tarifi, veljavni na dan sklenitve najemne pogodbe (+ DDV).


Za pogodbe o posredovanje v prometu z nepremičninami, ki jih sklenejo med seboj gospodarski subjekti/pravne osebe - v primeru sklenitve najemne pogodbe, najemnik prevzame v plačilo agencijske stroške v višini ene najemnine + DDV.

 

V primeru zanimanja, nas kontaktirajte; agentka Tamara Gostiša, Tel: 040/452-362, E-mail: tgostisa@bazarealestate.com.

 

Lepo vabljeni k ogledu.