NI NA VOLJO ZA PRODAJO!! 3-sobno stanovanje, Ljubljana Center, 550.000 EUR

V centru mesta, v neposredni bližini Vile Urbana, prodamo popolnoma opremljeno in funkcionalno razporejeno 3-sobno stanovanje / poslovni apartma s kletjo in dvemi parkirnimi mesti v kletni garaži. Stanovanje se nahaja v urejenem bloku z dvigalom, na uporabo je skupna kolesarnica. V bližini sta trgovini Spar in Hofer ter parkirna hiša, tržnica, LPP postajališče, pošta, vrtec, lekarna itd.

 

Stanovanje se nahaja v 5. nadstropju in obsega prostoren hodnik, kuhinjo s prehodom v dnevni prostor z jedilnico ter izhodom na zaprt balkon / ložo, kopalnico s kadjo in bidejem, dodatni WC, utility prostor s pralnim strojem, kabinet / otroško sobo ter zakonsko spalnico. Kuhinja je polno opremljena (steklokeramična kuhalna plošča, pečica, pomivalni stroj, hladilnik, zmrzovalnik, napa itd.). Stanovanje je klimatizirano, omogoča udobno bivanje v središču mesta, orientirano je proti JZ in nudi prekrasen pogled na Ljubljanski grad.

 

Stroški so odvisni od porabe (upravnik, elektrika, voda, centralno ogrevanje, internetni priključek itd.).

 

POGOJ PRODAJALCA ZA SKLENITEV POSLA: Pogoj lastnika nepremičnine je, da kupec v primeru realizacije prodaje/nakupa nepremičnine plača davek na promet z nepremičninami v višini 2 % od pogodbeno dogovorjene prodajne vrednosti nepremičnine.

 

V primeru zanimanja nas kontaktirajte; agentka Tamara Gostiša, Tel: 00386-40-626-250,

E-mail: tgostisa@bazarealestate.com.

 

Lepo vabljeni k ogledu.